Hurtbulle

Har varit ute på en två timmar lång och hurtig promenad med min lilla mor. Kände att jag behövde gå av mig all den ilska som framkallades imorse. Kändes bra att få lite frisk luft för en gångs skull. Okej, jag kan öppna fönstret här nere men på det viset tappar jag inga kilon. Börjar känna mig lite motiverad igen. Behöver verkligen göra något åt mitt liv. Vill ha ett roligt jobb nu! Behöver pengar så jag kan rymma till Glasgow över nyår. Börjar nästan dreggla av bara tanken. Rödhåriga skottar. Iiiihh!

Unhappy

Snackade med en kille jag snackat med i säkert 2 år och han har alltid varit trevlig och helt plötsligt idag fick han världens personlighetsklyvning. Han kände tydligen att jag "rejected" honom som han så fint sa. Det gav honom rätten att kalla mig fet och att säga att det enda killar någonsin skulle vilja ha mig för är mina bröst. Ja, enligt honom då alltså. Jag som är så duktig på att lita på folk vanligtvis! Jag blev seriöst ledsen och att det var någon jag har pratat med så länge gör ju inte saken bättre. Det sista han sa till mig innan jag blockade honom var att även dom jag bryr mig om mest kommer vända mig ryggen förr eller senare för alla killar pratar tydligen bara med mig av en anledning. Jag vill inte ta åt mig men det här har hänt för många gånger förut. Ska nog sova bort allt och hoppas att jag känner mig bättre imån :(

Sömnbrist



Shit jag är helt slut. Jag har inte ens hunnit sova förrän nu och än mindre kunnat sitta här. Jobbade 00-04 i fredags och hann inte mer än hem och sova 2 timmar innan jag skulle vara tillbaka igen och jobba 10-15. Fick ingen rast på jobbet och skulle slutat en halvtimme tidigare men fick jobba över en kvart ändå så var jävligt trött och grinig. Jag åkte hem efter jobbet och la mig för att sova en timme innan jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning eftersom jag skulle hem till Malin och sen skulle vi gå ut allihop. Har faktiskt tagit ett par bilder. Vi stack till Trägårn med har bara bilder från hemma hos Malin för hade ju annat för mig sen. Dansa och så förstår ni väl! hmmf..


Rånarluva och pizza fest

Haft en ledig dag idag och det enda vettiga jag lyckats åstakomma är att dammsuga och skura huset. Jo, just det ja. Jag masade mig ner till pizzerian med värsta rånarluvan över huvudet för att mitt hår såg så skabbigt ut. Kan ju nämnas att min jacka låg i tvätten med så jag fick gå med vinterjacka och mössa på mig, det måste sett helt sjuk ut med tanke på att d var strålande sol och jätte fint väder. Var helt livrädd att jag skulle råka stöta på någon jag känner. Kände mig lite som i filmerna när dom smyger längs väggarna. Enda skillnaden var väl att jag inte hade någon pistol eller någon tajt liten tygbit på mig. Suck.

Guess who's back?

Ojdå.. Insåg precis att jag har undvikit bloggen i 4 dagar. Jag vet inte riktigt men får bara lite panik på vad jag ska skriva för tillfället. Inget händer ju i mitt liv och jag menar vem vill höra något om Mc Donalds? För det är det enda jag gör just nu. Spenderade iofs hela måndagen med att hjälpa min lilla mamma att baka. Jag bakade chokladmuffins med plommon, äppelmuffins och äppelrutor medans mamma gjorde plommon sylt. Vi har fortfarande helt sjukt mycket äpplen och plommon.
Jag menar det är det här jag pratar om? Jag låter som en gammal 50 åring. Bakar och snackar om frukt. Har alltid haft en gammal själ (och en aggressiv sådan).
Ska upp och jobba imån igen så är dags att sussa. Natti små yngel.

Workaholic again

Jag vet att jag är seg och att det inte kommer speciellt många inlägg just nu. Kom precis hem från jobbet och ska börja jobba 6.30 igen så är inte så många timmar innan jag ska upp igen. Ni förstår säkert att jag behöver min sömn just nu. Så godnatt på er!

Jobbmässa

Visst har jag snygga vänner! Var på någon slags jobbmässa med malin idag och tänkte att det måste finnas något intressant jobberbjudande. Det var ganska trångt och inte så värst trevligt så vi gav upp och åkte hem till Malin istället. Var mycket trevligt. Vi kollade på idol och heroes och åt go kyckling med pommes och sås. Sen tog vi ett antal bilder med. Hon har seriöst bästa ljuset någonsin ute på sin balkong. Finaste utsikten också. Har saknat henne. Har inte sett henne sen någon gång i april innan jag åkte iväg till Spanien. Vill ni kika lite på bilderna får ni gärna kolla här.

Godkväll! desperat försök till höstflört :)



Godkväll :) Malin heter jag och Nathalie har bjudit in mig här som gästbloggare, lite dumt av henne kan man tycka då jag absolut inte har en aning om vad jag skall skriva. Jag passar därför på att göra det här till en personlig kontaktannons för en höstflirt!

Jaha så vem är jag? Jag är nog en av de gladaste skitarna i Göteborg, oftast eller ja i alla fall när jag jobbar. Är en lisebergare just nu, dock inte en kanin.. sorry.. :( Påväg ut ur lisebergssekten nu (ni som arbetat känner igen det) och söker intressanta jobb efter två år av pluggande. Jag är lite bossig, på ett bra sätt , grr ;) och gillar folk med lite mothugg. Du får gärna vara vältränad, charmig, snäll, rik och allt men intressant räcker. Du skall givetvis vara blåvit(inte i håret) och inte inta andra droger än ipren.

låter bilderna tala för sig själva. skriver säkert något roligare nästa gång. puss puss puss / malin

          

Svart tunga

Jag är seriöst lakritsberoende. Jag har ätit så många turkisk peppar nu att det känns som om jag ska spricka eller nåt. Kommer få en svart tunga.. hmm.. kollade precis efter och den var redan svart. Det är nog så man ska göra när man har barn. Ge dom turkisk peppar och börja korsförhöra dom om nåt man vet att dom ljuger om. På så sätt kankse dom börjar tro att man faktiskt får svart tunga av att ljuga. Måste testa det någon dag. Ha ha så dålig humor man kan ha såhär på morgonkvisten!

Plastikoperationer

Jag försökte mig precis på att kolla på programmet på 3an om två tjejer som vill göra plastikoperationer. Såg en kvart innan det var dags för mig att slänga in handduken. För det första har jag aldrig fattat grejen med såna operation och för det andra kan jag väl erkänna att när det gäller operationer av alla slag blir jag lite svag. Speciellt om man får se allt så att säga. Jag klarar inte av att se blod och allt sånt där snittande. Jag blir alldeles svag och det blir svart för ögonen. Så jag tänkte kolla på Sagan om ringen istället. Lite mer hamrlöst och lite mindre snittande. Hallelujah.

Ska man flytta månntro

Visst är det lite tragiskt att nära alla andra kommer hem från jobbet eller börjar koppla av det där då jag vaknar? Jag har försökt vända dygnet men det vill liksom inte funka. Jag kanske ska flytta ch byta tidszon helt enkelt? Ge mig lite tips på ställen där världen skulle välkommna mig och mina mysko sömnproblem och idéer!

Spräng mätt

Syrran köpte nachos idag och så hyvlade vi på massa hushållsost och dippade i trevlig salsasås. Är så mätt att jag spricker snart. Så nu kollar jag på Legally Blonde och försöker att inte hamna i koma av trötthet. Är nog bara fråga om några sekunder eller möjligen minuter. Så blir nog hopp i bingen skulle jag tro. Natti små barn.

Med en rosa kalender flyger jag hem till dig

Jag måste lära mig att börja använda min kalender. Jag har den men jag glömmer bort den. Eller för att vara ärlig har jag flera stycken men dom ligger bara och samlar damm i princip. För hur mycket händer i mitt liv som jag måste skriva upp? Förmodligen inte så mycket nej men har man minne som en guldfisk borde något sådant vara ganska behövligt. Måste nog hitta nån som jag blir lite småkär i först. Helst en rosa en. Om min va rosa hade jag nog använt den bara för att jag tyckte den va så fin. Nerdy i know..

Cry movie

Jag har gjort allt jag kan för att undvika bloggen ett par dar nu. Inte för att jag har gjort så mycket annat. Mest bara jobbat så kan ju vara det. Sofie sover över idag och hn börjar jbba kl 6 så det blir till att gå upp rätt tidigt för min del med. Så jag och syrran tänkte åka till Movieline och köpa Ps. I love you. Jag har sagt att jag villa kolla på den med mamma och min syster. Den filmen och A walk to remember är dom enda filmerna som gör mig lite gråtmild och snyftig varenda gång. Så jag tänkte att jag skulle gotta mig lite i hur dom gråter for once. Lite mys varning på det!

Inferno

Vi gick ut efter jobbet eller jag åkte hem efter jobbet först och tog en duschade och började fixa i ordning mig lite grann. Sen dök Sofie upp som slutade en timme senare än jag och vi bestämde oss för eller rättare sagt jag bestämde mig för att locka hennes hår. Tog 500 år typ eftersom hon har extensions och jag lockade varenda liten en. Sen åkte vi in till stan för att träffa Yasmin men hon hoppade på vagnen på ullevi norra och vi tänkte gå till Vasastan. Vi hoppade av vagnen på Vasaplatsen och plockade upp Erik där som för övrigt fyller 21 år idag.  Yasmin hade hört att Inferno skulle va bra så vi gick dit istället. Bullshit! Inget för mig gillar inte musiken och det va för jävla tråkigt. Dom andra uppskattade det lite mer som tur var. Men vi gick ganska snabbt därifrån och masade oss in på Mc Donalds istället. Där fastnade vi ett tag så vi kom inte hem förrän typ kvart över 6. Känner mig ändå hyffsat pigg och då får man ta med i beräkningen att jag har jobbat 11-20 idag med.


Söta Yasmin



Erik och Sofie

Mördarskor

Jag lider. Kom precis hem från jobbet och jag har nog aldrig haft så ont i fötterna nånsin. Det gjorde mig riktigt grinig idag. Skorna är en storlek för små och hårda och obekväma. Det tycker jag verkligen Mc Donalds folket borde tänka på. Vill dom att medarbetarna ska ha ork i fötterna borde skorna åtminstone va acceptabla. Skulle behöva ordentlig fotmassage just nu!

Energi missbrukning

Jag förstår inte hur folk hinner blogga så mycket som dom gör? Antingen så har dom inga liv eller så har dom för mycket liv så dom har råd med handdatorer och såna saker. För så fort jag jobbar så könns det som om det är allt jag har tid med. Jag vaknar upp, jobbar, kollar lite på tv, sover och så är vi tillbaka igen. Vill än en gång säga hur sjuk det känns att vissa har sån energi. Jag måste ha fått leftovers när det gäller energi för det räcker fan inte långt. Nu är det dags att jobba. See ya kids.

A mission

Jag har varit sämst på att uppdater idag men jobbar man 11-18 så gör man och sen har jag vart hemma med familjen och kollat på idol, heroes och hells's kitchen. Man måste få ta en paus för att göra sånt ibland också. Lär nog iofs bli ännu värre imån för då jobbar jag 11-20 och ska ut efteråt så jag lovar att ta åtminstone ett par bilder som ni kan få frossa i. Thats my mission tomorrow so goodnight for now.

Hälsa på

Nu är det dags att gå till jobbet så glöm inte att hälsa på mig!

Kom till k17

Nu är det dags att sova.. igen. Dagarna går helt enkelt för snabbt numera. Ska jobba 11-20 imån på k17 och om ni nu lyckas lista ut vad det är för något så får ni gärna komma och hälsa på! Sov sött alla.

Fot kris

Nu är jag tillbaka hemma igen. Var statist mellan 10.30 och 16.45 på den Falk film som ska va klar våren 2009. Ska bli kul att få se sig själv måste jag erkänna. Tänkte ta massa bilder och så men sån tur som jag har så kan ni väl fatta att batteriet tog slut precis då. Men jag ska mejla en av tjejerna som också var statist och be henne skicka lite bilder. Så det kommer bilder men jag vet bara inte exakt när. Är så öm i fötterna så det finns inte på den här planeten. Måste säga att jag inte riktigt fattat va ni brudar med högklackade skor får utlida. Brukar aldrig ha högklackat själv eftersom jag är tillräckligt lång som det är och det är jag numera väldigt tackasam för. För det här vill jag inte göra om. Stå i närmare 6 timmar i högklackade skor och dessutom försöka dansa. No thank you! Det lämnar jag till alla er små pymeér där ute. Ni ska veta att jag är grymt imponerad!

Sovdags

Nu är det dags att sova så jag inte är helt dötrött och glåmig när jag ska vara statist. Kan ju inte se ut som om jag ska svimma vilken sekund som helst. Om det nu inte är meningen att det är det jag ska göra. Men så är det ju inte. Kan ni fatta va underbart om man skulle få va med i en reklamfilm för sängar eller något? Där har vi något jag skulle knäcka alla på! Så nu ska jag nog gå och göra det jag gör bäst efter det jag gör bäst för att citera en viss Charlie Harper. Godnatt.

Mc Donalds i helgen

Tog en bild när jag satt på busshållplatsen och
försökte få tiden att gå innan jag skulle till intervjun.
Ville inte vara allför tidig eftersom det skulle kännas
så nördigt att bara stå där och hända. Var värsta hålan till pub med mest gamlingar men det kan väl vara bra det med. Fast tror inte jag vill ha det jobbet ändå.
Trivs bra på Mc Donalds med alla som jobbar där men jobbet i sig är lite värre. Hade det inte varit för alla där hade jag nog inte ens jobbat extra just nu. Men är det någon som känner för att säga hej så befinner jag mig på Mc Donalds i brunnsparken i helgen.



Wish me luck

Vaknade för en halvtimme sen ungefär och om 5 minuter är det dags att åka till jobbintervjun. Känner mig faktiskt lite nervös men det går nog över så fort jag har ätit lite tror att det egentligen bara är hunger. Som vanligt då alltså.
Sen måste jag åka till sisjön och köpa glass efter intervjun och så tänkte passa på att dra med Sofie och kolla in taco bar. Visste inte att vi hade en i Göteborg men nu när jag vet så blev jag genast hungrig. Wish me luck och håll tummarna för mig! Det lär jag nämligen behöva eftersom jag har absolut noll koll på vad för intervju jag egentligen ska på. Vet att det är för ett Casino men det är också allt. Iiiih!

Nattuggla

Nu får det räcka för idag, igen. Tror att jag börjar närma mig hur bloggen kommer få se ut ett tag. Men det är ju som sagt den där jävla rubbningen mellan headern och inläggen som måste bort.
Jag kan inte fatta att jag inte har lagt mig än. Jag är en riktig nattuggla och jag som ska på jobintervju idag. Hur ska det gå? Jag kommer se helt drogad ut, fast jag vet inte om jag vill ha det jobbet ändå. Fy på mig jag vet. Jag har inte råd att vara kräsen som nästan arbetslös. Annars blir det Mc Donalds deltid/heltid igen. Weehoo... not.

Före och efter

Jag tror det börjar arta sig här.. måste bara fixa så att headern masar sig lite mer till vänster för det stör mig rätt grovt att den är fel måste jag erkänna.  Men jag känner mig nästan mästerlig faktiskt. Jag brukar vara sämst på sånt här men som tur är så är jag rätt lättlärd. Synd att jag inte tog någon bild på bloggen som den såg ut innan och som den ser ut nu. Hade vart roligt att lägga upp före och efter bilder. Men det är lite sent nu. Så ni får ta till godo med det som finns nu helt enkelt.

Shoe shopping

Nu är jag tillbaka igen. Hade tänkt hoppa över blogg fixandet idag just för att jag känner mig så lat men jag tror jag ska pilla lite med photoshop i alla fall och fixa någon ny header.
Har varit på jobbet idag och skaffat mig ett par nya mc donalds skor. Dom klämde lite över tårna men det är bättre än dom gamla liken jag hade innan. Snäll som jag är gick jag med på att jobba på tosdag när dom ringde och frågade mig. Ska jobba på k17, ni vet den lilla som ligger på kungsgatan hyffsat nära Sticky Fingers? Ska jobba 11-20 så lova alla att ni håller er borta? För jag vill inte ha mycket att göra!

Blogg proffs?

Nu känner jag att det är dags att ge upp för idag. Jag behöver vila ögonen lite och försöka komma på någon bra header. Är det någon som har några tips är jag väldigt tacksam för nu vet jag i alla fall lite mer om hur man fixar med allt det där. Lär mig lite mer varje dag. Allt tack vare http://www.designadinblogg.se och självklart underbara photoshop!

Renovering påbörjad

Nu har jag fixat med photoshop till datorn igen så nu ska här fixas och trixas. Ska fixa en lite mer fullständig blogg. Allt är alldeles för blått och rörigt just nu men har inte haft nog med energi för att göra något åt det.  Så om man har tur kommer allt se helt annorlunda ut inom bara ett par dagar. Dags att börja redan nu tror jag. Börjar nästan känna mig lite exalterad.

Jobb, jobb, jobb..


Har kommit in från jobbet nyss, igen.
Tog en bild idag men ser helt sjuk ut och gör värstaste grimasen.
Men får väl bjuda på mig själv helt enkelt. Ska nog gå och sova vilken minut som helst. Vill inte vakna upp klockan 18 idag igen. Är inge vidare kul att missa hela dagar hela tiden. Men nu ska jag inte jobba på ett tag är det tänkt så får väl vända tillbaka dygnet så gott det går. Godnatt alla.














Sponsra mig små barn!

Nu har jag landat i sängen igen efter jobbet. Kännes lite trevligt att det faktiskt kommer trilla in lite stålar nästa månad. Men  jag börjar undra om jag kommer få ihop tillräckligt för att kunna åka till Skottland, så känn er välkommna att sponsra mig i fonden fattig Nathalie med Skottland drömmar, pleeeeeease!

Frossa

Vaknade upp för bara några få timmar sen så har bara hunnit läsa lite och nu håller jag på och sminkar mig lite.. ska ju till jobbet om lite drygt 2 timmar. Vill inte! Rädda mig!  Jag vill frossa i glassar och lata mig framför tvn! Dom ringde mig förresten angående ett jobb idag så ska på intervju på tisdag. Hopaas med mig nu, håll tummarna!

Morotsdrömmar

Jag är hungrig igen men jag försöker låsa fast benen i sängen så jag inte får för mig att gå upp på övervåningen och nalla en glass eller något liknanade. Jag har försökt att tugga tuggummi för att hålla käften i gång men det funkar inte det heller. Jag behöver ha något att svälja som inte smakar fy skam. En morot kanske? Ja, vad var det jag sa, snart sitter jag på den där parkbänken med en morot i näven.

Chokladbomb

Sitter och smäller i mig en ckoladkaka med smak av apelsinkrokant. Fy, fy, fy Nathalie måste ta och lägga ner allt det här kvällsfrossande. Lär ju fastna på den här vikten annars eller om jag har otur bli ännu tjockare. Sen ska jag vara med som statist i någon film som spelas in här i Göteborg. Ska dit på onsdag i nästa vecka och va klädd för nattklubb tydligen så vill ju inte se helt svullen ut. Fram till nästa vecka är det diet som gäller. Hmm, eller inte som om jag har karaktär nog för det. Får dra ner på glassen och börja våldta alla dessa äpplen från trädgården.

Tillbaka på ruta 1

Jag var fan så hispig idag att jag glömde ta kort. Jag som hatar att vara ute och städa i matsalen med än allt annat kände mig så nervös att jag faktiskt bad om att få bli utskickad dit. Så många nya hamburgare som jag aldrig sett förut och jag trodde jag hade glömt bort det mesta. Men att jobba på Mc Donalds är väl lite som att lära sig cykla. Man lär sig för livet. För man var snabbt inne i rutinerna hur hemskt det än kändes. Ska jobba imån med så får se om jag är lugn nog för att ta en snyggve bild.

Ökentorrt

Jag har redan vaknat upp flera gånger under natten och jag skulle seriöst kunna dricka upp en sjö eller något, känner mig helt uttorkad. Eftersom jag är en sån nörd kunde jag förstås inte låta bli att pilla lite på datorn när jag ändå var vaken. Har lust att kolla film nu men det känns inte som någon smart idé om jag ska se någorlunda fräsch och utvilad ut på jobbet idag. Fast å andra sidan är det bara 3 timmar och vad förväntar dom sig av mig egentligen? Kommer väl knappast ske något mirakel för att jag är tillbaka, eller who knows. Man ska aldrig säga aldrig!

Nathalie har sålt sin själ till djävulen igen

Jag hade ju tänkt börja renovera idag men det blir nog inte riktigt så. Jag är för trött igen och jag ska jobba imorgon. Okej jag ska bara jobba 3 timmar och börjar inte förrän klockan 15 men jag behöver min skönhetssömn. För er som inte vet jobbade jag 6 månader på Mc Donalds innan mina 3 månader i Spanien och nu är jag tillbaka där igen för att jobba extra lite då och då medans jag fortfarande söker jobb. Så jag måste dit lite tidigare imån med så jag hinner roffa åt mig en omgång av dom fruktansvärt läckra kläder som vi Mc Donalds slavar måste bära. Har ni otur kanske det kommer en läcker bild på detta imån! Men nu är det dags att sussa om jag ska kunna charma någon rödhårig men ack så vilsen gäst. Natti!

Renovering

Har slitat som ett djur för att förstå mig på det här med att ändra bloggens utseende och nu har jag äntligen fattat lite. Jag har lagt in lite bilder tillfälligt för att kunna se hur det skulle kunna bli. Nu när jag äntligen fattar så är det dags att börja renovera på allvar men det får bli senare idag för nu är jag alldeles för trött. Godnatt små barn.

Kladdkaka och Plommonpaj!



Idag har jag varit jätte duktig! Jag har faktiskt masat mig upp ur sängen och gjort något. Jag har ägnat hela dagen år att baka. Har gort kladdkaka, plommonpaj, tigerkaka och har börjat på plommonmarmelad tillsammans med min lilla mamma. Jag tycker inte om choklad så kladdkakan var enabrt för min lilla mor och min syster som älskar det för pappa han gillar inte heller choklad. Så plommonpajen var så han skulle ha något att äta han med. Tigerkakan skulle inte ha blivit till om inte mamma hade varit så långsam och fastnat ute i trädgården för att prata med grannen. Så nu ska jag vila mig lite för om jag hittar mitt recept på muffins imorgon så ska jag veva ihop äpplemuffins. Vi har hur mycket äpplen och plommon som helst här hemma och allt kommer från våran trädgård.

Ren och skär besvikelse gott folk

En gång på 16 år det ska man väl kunna leva med. Får väl trösta sig med att nu är det lika många år kvar till nästa gång, förhoppningsvis. Var äckligt spännanade på slutet så får väl erkänna att jag gömde huvudet under kudden några sekunder då och då. Men nu är det dags att gå ner i bunkern och sörja för så här ska det inte få gå till! Hur ska jag nu kunna se Sebastian i ögonen?? Godnatt på er!

Den magiska skolådan.



Idag har varit en såndär slapp dag där det jobbigaste jag gjort har varit att sätta mig vid matbordet och trycka i mig gårdagens taco rester. Inget illa med det men man kunde ju tycka att det skulle hända mer här. Syrran köpte en 42 tums plasma tv igår så har spenderat resten av kvällen i hennes rum eftersom jag inte vaknade upp förrän vid 5 idag. Vi kollade på säsong 2 av Sex and the city. Älskar den serien så hennes skolåda kommer definitivt misshandlas av mig.
 

RSS 2.0
Test