Brudens bäste man

Tror jag har hittat min nya favoritfilm! Brudens bäste man. Den har skottar, dialekter, säckpipor, kiltar, dans och bröllop! Hallå! Come and watch it with me :D

Utmanad

Har liksom missat att jag blev utmanad av Mary så tänkte göra något åt det nu. Är så satans uttråkad ändå så.

Regler

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa. Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.

1) Jag älskar julen och all snö..
2) Jag hade gärnat anmält mig till något liknande Biggest looser om jag hade sluppit vara med i tv.
3) Jag bryr mig alldeles för mycket om folk så för att inte visa mig sårbar verkar jag aggressiv.
4) Jag tycker mitt hår ser förjävligt ut.
5) Jag har alltid tyckt om Bryan Adams.
6) Jag har vart anti-piercingar hela mitt liv och nu har jag en i tungan och en i näsan.
7) Jag blir som mest lycklig när det snöar och jag går och lyssnar på musik när det är mörkt ute.

Jag utmanar Mikael och Tobias. Får räcka för nu.

Filmkväll, någon/några?

Nu har jag fått mina nya glasögon men har inte tagit kort på dom än men det kommer. Har inte kommit mig för att prova linserna än bara. Tänkte kanske göra ett försök i natt. Någon som vill hitta på något nån dag? Hojta till. Jag håller på att dö av uttråkning eftersom jag bara jobbar hela tiden. Finns en dubbelsäng här så sova över 'r oxå ett val. Filmkväll kankse? :D haha Jag är sämst på att höra av mig till folk så detta blir ett vekare alternativ.

Minus liv

Jobba 11-20 eller 12-21 är bland det vidrigaste som finns. Man jobbar under alla ruscher under dagen och inte nog med det så är en hel dag förstörd. Man hinner inte med något utan att jobba och sova.

Nog om det känner att det blir för mycket om jobbet här men det är också allt jag hinner med innan jag ligger på plus i kassan igen.

Ska sova nu snart igen. Har morgondagen ledig men då måste jag städa huset istället eftersom jag är den enda som är ledig. Sen ska jag försöka testa mina linser och så har ännu en dag gått. Mitt liv är inte på plus just nu alltså.

Ömsa skinn

Blev inget provande av linser idag eftersom ögonen fortfarande e ömma sen gårdagen. Hade inte helt fel när jag sa att jag skulle börja ömsa skinn runt ögonen. Får testa det på torsdag när jag e ledig istället. Sov för länge idag med och har städat rummet istället. Nu är d dags att sova, börjar jobba vid 11 och vi vet ju hur mina fantastiska dygnsrytm ser ut.

Guldfisk

Nu ska jag snart sparka igång min nattsömn. Ska försöka pilla in linserna imån igen hade jag tänkt och då får jag gärna vara lite utvilad. Sen hade jag tänkt, ja vad hade jag tänkt? :S Herregud, minne som en guldfisk. Kommer verkligen inte ihåg. Måste nog påbörja nattsömnen redan nu. hmm.. hmm..

Andedräkter och Örtaioli

Ojdå, missade en dag igen. Vi gick i alla fall till Condeco och jag åt kycklingciabatta med örtaioli tänkte att det vore det bästa sättet att skrämma bort gästerna ifrån min kassa. Verkade tyvärr inte funka dock. Slapp jobba söndagen iaf, kanske var arbetsledarna som reagerade mest på den dör guomliga örtaiolin? Hmm.. Only God knows..

Working again

Ska snart iväg och träffa André nu och vagnen går om en kvart så e lite bråttom här. Jobbar 00-05 i natt så kommer en update om kvällen lite senare i natt.

Nattsuddare

Har jobbat natt nu varje dag sen förra fredagen om man inte räknar med måndagen som jag var ledig då. Har med andra ord inte sett dagsljus sen torsdag förra veckan. Lär inte bli för mycket av den varan förrän på måndag för då ska jag iväg till Synsam i Kungälv och prova linser. Det blir tredje gången jag testar linser men förhoppningsvis inte tredje gången jag får panik och misslyckas. E totalt fruktansvärt obehagligt att peta i ögonen. Jag får vänja mig eller skaffa söta små månadslinser som jag kan ha i även när jag sover.
Ska träffa André innan jobbet idag och förhoppningsvis blir det bio. Fick ju en 100-lapp i dricks på jobbet idag så den kommer väl till pass! Tack du genomgoda människa! :P Natti!

Rosa Glasögon



Jag har varit hos optikern idag igen eftersom det inte funkade med dom glasögonen jag testade ut förra gången. Så denna gången blir det ett par rosa glasögon! Kan ni tänka er va fint va :D

Veckans + -

+
Jobbat hyffsat trevliga pass
Varit på Sportlife och tränat
Haft roliga små skojbråk på jobbet

-
Ångest
Riktigt bråk på jobbet

Sammanfattning: Vart en bra vecka eftersom dom bra sakerna på något sätt har övervägt dom dåliga. Kännt mig mestadels glad fram till nu.

Singstar

Skulle hem till Sofie idag för att sjunga lite singstar och fika. Men det blev så att jag åkte dit och sen skulle en av tjejerna iväg och jobba efter bara en halvtimme så jag tog hennes tid och jag jobbat natt idag igen. Alltid trevligt med lite extra pengar och det var faktiskt helt okej att jobba natt. Mycket trevligt faktiskt. Annat lär det bli på tisdag när jag ska jobba med den person jag tycker minst om på hela restaurangen. Men man får väl bita ihop och göra det bästa av det helt enkelt. Dags att sussa. Tänkte liksom försöka masa mig och dra till gymmet om jag inte känner mig alltför lat. Sweet dreams u.

Piercing

Jag hade planer på att ta ut tungpiercingen eftersom det egentligen inte va något jag ville göra. Gjorde det mest som support men jag har liksom börjat vänja mig vid den nu och vill testa hur det känns med en kortare stav. Måste fixa en ny piercing till näsan också. Vilka I-landsproblem va?  Får skärpa mig och fixa så det börjat hända något i mitt liv. Det börjar bli dags att ta tag i saker. Har sagt det så många gånger innan men nu får det liksom vara nog. Jag vet ju vad jag vill ha liksom. Bara se till att få det med. Precis kommit hem från ännu en natt på Mc Donalds så natti kids.

Special Songs

Har suttit och lyssnat på Ana's song i flera timmar nu och den e fortfarande lika bra. Men den är sorglig så har haft veckans gråt-kvot avklarad. Blir liksom ännu värre när man vet vad låten handlar om och vad som ligger bakom det. Vissa låtar tröttnar man inte på hur länge sen den än va sen man hörde den första gången. Vilken är din favoritlåt?

Mörker missbrukare

Ja, det är nog en sån jag måste vara för enda tiden jag faktiskt känner mig levande är just när det är natt och mörkt. Önskar att dygnet kunde vändas på så att alla fick uppleva lite av min underbara dygnsrytm.

Träningsfreak nästa

Köpte ju ett gymkort på ett 1år på Sportlife i April men kortet har ju vart fryst i ett halvår eftersom jag åkte till Spanien och så. Låste upp kortet eller va det heter i förra veckan så imorgon är det dags för nya friska tag. Ska träffa Sofie kl 15.00 och så ska vi iväg och vara duktiga. Måste erkänna att jag har noll motivation för tillfället. Känner mig alldeles för tjock och lat. Det kanske borde vara nog motivation men det gör en tvärom ganska lat om jag ska vara ärlig. Hur fan gör man för att få motivation?

Chihuahua

När jag jobbade i förrgår var det en tjej i min kassa som hade med sig den sötaste lilla chihuahuan jag någonsin sett och eftersom jag och syrran kollat lite på detta det senaste så blev jag ännu mera sugen nu. Har hittat några hundar som verkar helt perfekta och man kan ju alltid drömma iaf. Päronen e ju inte helt på så drömma är nog det enda som kan göras just nu. Hade ju vart en perfekt julklappen om inte annat. Så ni får hoppas att jag vinner på triss eller något. Är nog det enda sätter att ha råd. Wish me luck!

Veckans + -

+
Piercat tungan
Bio med Linda och Anahi
Halloween på Berså
Fest i Angered
Nathalie-tid

-
Ingenting just nu


Summa:
Bra vecka!

Minnesluckor

Blev utgång i fredags, för det var väl i fredags? Herregud va dåligt minne jag har. Jag tror det var i fredags med då har en dag bara helt magiskt försvunnit för jag har absolut inga minnen av lördagen. Ehhm.. Jag som inte ens drack i fredags. Jo visst fan ja, jag sov hela dagen eftersom jag inte kom hem förrän sent och sen på natten jobbade jag som vanligt. Var iofs rätt trevligt. Idag har jag vart på stan med Anahi och Linda. Först letade vi runt halva stan efter nån restaurang med kina-mat. Till slut blev det Ching Palace som det enda öppna stället och där satt vi ett bra tag. Sen blev det bio, High School Musical 3 och jag har en liten svaghet för just dom filmerna. *lskar disney filmer och dom här e så söta, så som man alltid drömde om att skolan skulle bli när man var mindre, minus allt sjungande då även om det hade vart trevligt att kunna det med. Svammel, herregud. Ska nog gå och sova. Drömma om vad som komma skall!

RSS 2.0
Test