Taco time

Idag har jag varit duktig nog att göra tacos, den enda maträtten jag kan lyckas laga utan att bränna något. Hade även besök här idag av Jim som numera bor i England och Miki som är ifrån Rumänien. Va kul att se dom igen. Vi åt även äpplepaj till efterätt, äpplen som har plockats från våran trädgård. Va riktigt gott det med. Fast det var det mor min som fixade, jag skalade bara äpplena. Nu ska jag läsa lite och sen gå och lägga mig för igår satt jag uppe 4 timmar extra till halv 12 på morgonen för att prata med Josh på Skype. Blev inte så mycket sömn sen. Känner mig koma trött. Godnatt alla.

Party time

Kom hem från Trixie för inte så länge sen. Va riktigt roligt att få träffa Fia igen och fick även träffa lite nya folk så det var trevligt. Hon hade värsta fina lägenheten, dock lite för fin för någon som går på studiebidrag. Hon måste vara rik eller något.


Det skulle mätas vem av Johanna och Trixie som var längst.
Båda är drygt 186 cm långa, jag fick känna mig kort för en gångs skull.



Jag och söta Fia



Kim, Fia, Esteban och Emma



Ingrid, Jag och Fia

Latmask

Jag är för jävla lat alltså. Tror ni det blev några äppelmuffins idag? Nä, inte det inte. Vaknade upp vid 5 och då var det dags att duscha och göra i ordning sig eftersom jag väntar på att Fia ska ringa så att vi ska till Örgryte på fest. Måste hinna äta något innan jag drar dit med. Håller fan på att svälta här. Jag avskyr att laga mat för jag bränner ändå bara allt jag försöker mig på att göra. Sen tycker jag att man liksom tappar matlusten medans man lagar maten och då är det ju ingen poäng att ens börja. Så jag funderar på att lyxa till det med en pizza eller något. Är redan långt över size 0 så en pizza hit eller dit lär fan inte göra någon skillnad. Berättar mer när jag kommer hem sen. Inte för att jag tror jag kommer hitta min rödhåriga skotte där ändå.

Sex and the city och äppelmuffins

Har precis kollar igenom hela första säsongen av Sex and the city. Måste seriöst vara en av dom bästa serierna som finns. Så nu är det nog dags att sova om jag ska orka upp och baka äpplemuffins imorgon. Sen på kvällen kanske det blir utgång om man har tur. Goodnight folks!

Koma-tv



Min underbara syster trillade in genom dörren för några få timmar sen och med sig hade hon 10 paket med Sun lolli. Det är små trekantiga paket som man slänger in i frysen och så blir det god apelsinglass. I varje paket ligger det 10 glassar så vi kommer nog klara oss ett tag. Jag slängde in två paket i frysen direkt. Så ni inser förstås att jag väntar på att kunna spana in hela först säsongen av Sex and the city med en eller två goda glassar. För det var inte bara glass hon hade med sig utan även den underbara Sex and the city skolådan och även första säsongen av världens bästa fängelseserie, Oz.
Hörs senare kids.

Tidsvild

Jag har lyckats vända helt på dygnet. Vaknade upp precis, så det måste ju vara något som e fel. Jag lever som någon jävla vampyr på nätterna. Vet att det knappast kan vara bra och hälsosamt för mig. Men hur sjutton ändrar man en 21-årig vana? Ja eller nästan iaf, var uppe halva nätterna även när jag gick i skolan men var iofs uppe och hoppade tidigt ändå. När jag var liten bebis var jag likadan som nu, gick och la migh sent och gick upp sent. En sån unge vill jag med han en vacker dag!

Ska förresten ut och spurta på gatorna med min kära mor nu snart. Hon har lyckats lura i mig att motion ska vara bra. Om jag inte passar mig kanske ni snart ser mig sitta gnagandes på en morot på en parkbänk någonstans.
Försöker få håret att inte bli så slitet så har inte tvättat det på ett antal dagar, tänker inte berätta hur många för då blir ni bara rädda. Lets just say att det ser ut som om jag har levt utan dusch i en månad, äckligt! Så hur gömmer man bäst sin snygga frisyr utan att behöva använda värsta turbanen?

Redo för hispan

Jag kan aldrig bara göra en sak i taget och det börjar gå mig på nerverna. Istället för att bara kolla på en film, läsa en bok eller sitta vid datorn gör jag allt samtidigt. Pillar på datorn, glor på tv:n och kladdar på en bok. Det värsta är att jag tycker det gör det lättare att koncentrera sig. Tror det brukar kallas multi tasking but who cares. Hispan nästa kanske?


Skype beroende?

Finns det något ord som heter Skype beroende? För gör det det så får jag sälla mig till den underbara skaran. Hur fantastiskt är det inte att få vänner runt hela jorden som du kan prata med utan att det kostar dig ett öre? Och då snackar vi verkligen prata med till skillnad mot msn eller aim eller vilken annan messenger som helst. Man får bättre kunskaper i nya språk och plötsligt känns det inte som om den där irländska killen är så långt bort trots allt. Eller den där bästa kompisen som flytt landet och bestämt sig för att åka till Australien av alla ställen.

Sök efter Nalie87 och ring mig!

Find me a Cowboy

Ja, varför inte? Kan ni inte se mig uppsvingad på en hästrygg med en hatt på huvet och en snygg cowboy någon meter bort? Det kan jag i alla fall. Har alltid haft en svaghet för skottska dialekter och rödhåriga killar men kanske ska ta och simma över det stora blå för att hitta mig en goding.
Det faktum att dom går upp när jag inte lagt mig ska väl inte behöva vara något problem? 
Får nog ha lite mer koll på vad som händer i USA, söka till lite såna program och se vad som händer.
Jag kan ju inte stanna här och vänta på att möjligheterna ska komma till mig, får helt enkelt ta saken i egna händer och hoppas på ett lyckligt slut!

Hemmabio


Om man hela sitt liv varit helt fast i endast en film genre kan man ju tycka det är dags att ta sig en titt på va det mer kan finnas som kan locka. Har inte förrän nyligen börjat inse tjusningen med filmer som inte bara innehåller gulligull och lyckliga slut. Mycket tack vare att man haft alltför många kvällar där man inte kunnat göra annat än att kolla på film. Man känner att man nästan sugit musten ur en hel genre och är beredd att naffsa lite på någon annan kategori och något annat mästerverk. Så humour me kids, ge mig lite tips på användbara filmrullar inför den begynnande höstkylan.

Back in business

Jag såg när jag loggade in att jag har lyckats undvika bloggen i närmare 3 veckor. Har tyvärr gjort det medvetet eftersom det har hänt så mycket och jag har inte haft nog med energi för att skriva om det. Jag orkar inte det nu heller egentligen. Förstår inte hur människor som Blondinbella och Kenza som ändå har typ 3000 andra saker varje dag orkar uppdatera sina bloggar så många gånger. Jag blir helt matt av att tänka på det och hur kommer man på så många grejer att skriva om hela tiden. Kan ju bero på att det händer så mycket i deras liv eftersom dom blivit kända, men hur fan gjorde dom i början av bloggandet?
Jag ska ju inte klaga eftersom jag går in och läser var och varannan dag. Jag tycker dom uppdaterar för lite om man jämför med hur mycket jag kan läsa per dygn men det är ändå imponerande med all den orken.

Jag tror att människor som dom suger musten ur människor som mig. Dom har så jävla mycket överskottsenergi att det helt enkelt inte blev någon över till mig. Tror jag ska börja använda det som anledning till varför jag är så lat!

Kackerlacks attack!!

Seriöst.. Låg här i godan ro och kollade på en film på datorn. När jag plötsligt hör tassandet av små fötter någonstans ifrån. Jag kollade mot dörren och där på dörrkarmen sitter fan den fetaste jävla kackelackan jag någonsin sett. Den sitter i princip och tuggar på min dörr. Jag lovar man kunde fan se huggtänderna. Har nog aldrig blivit så rädd i mitt liv. Hjärtat har bultat i 120 i en timme eller något nu. Vågar inte ens gå och lägga mig, ligger bara och stirrar mot dörren. Jag lyckades lura ut den ur mitt rum men den sprang bara till skåpet med lakan som ligger tvärsöver så den kan ju komma tillbaka närsomhelst. Hade hans kusin på besök för två dagar sen eller något men han va snäppet mindre (fråga mig inte varför jag tror att det var en han)  och såg inte lika farlig ut. Lyckades lura in kusinen i en låda och kasta ut honom genom fönstret. Men dagens lilla rackare hade speed i arslet och han måste seriöst ha sniffat insektsspray eller något för han kunde klättra på väggar med! Inte nog med det kunde han även flyga och när han viftade med sina äckliga spröt mot mig var jag nästan nära att hoppa ut genom fönstret istället.

Den värsta sortens ånger

För lite mer än två år sen var jag och J bästa kompisar, Jag hade en crush på V och S och allt verkade gå rätt bra. Jag och J åkte till Tyskland under fotbolls-VM och S brukade ringa bara för att för att se att allt var bra var och varannan dag. V och jag pratade nästan varje dag på msn och även när han ringde och var full. Jag gillade mitt liv då. Jag var mer nöjd med mig själv och jag tror det syntes. Sen hade jag J, någon som jag trodde att jag alltid kunde lita på, någon som sa att hon hellre skulle dö än att göra samma sak som E hade gjort mot henne.

Två år senare pratar jag och J inte med varann, pga det som aldrig skulle hända, det som inte borde ha hänt. V och jag utbyter artighetsfraser på msn en gång varannan månad typ och S gjorde bort sig så vi pratade inte på nästan 2 år.

Man inser inte hur mycket man förändras eller hur mycket allt omkring en förändras förrän man blickar bakåt och tar sig en titt på allt man kunde ha gjort annorlunda. Hur man till exempel borde sluta vara så feg när man redan vet att man är det och att det inte leder någonstans. Eller hur man borde ta för sig mer av det som erbjuds utan att ifrågasätta eller tänka för mycket. Att våga ta det där extra steget och vara beredd på att falla för att allt blir så mycket bättre bara man vågar. Kanske inte just då men i efterhand är det alltid bättre att ångra något man gjort istället för att ångra att man aldrig gjorde det.

Flygvärdinna it is

Var närmare 40 grader idag och hade det inte varit för att det blåste lite då och då hade det inte blivit pepparkaka utav mig, snarare stek. Skulle ju träffat Hannah på stranden men hon lyckades råka lite illa ute på jobbet igår. Hon slog bort en bit av en tand så hon fick gå till tandläkaren istället och jag gick till stranden ensam. Har tänkt att jag måste köpa sån där kräm som gör att man blir brun fortare. Kan ju inte skada nu när man ska pressa det sista. När man kommer hem blir det väl bara solarium ändå och vill ha en bra grund. Idag var fkatiskt första gången som det har varit vågor när jag har varit på stranden. Synd att jag inte ska vara här så mycket längre för annars hade jag köpt mig en lilo och guppat omkring på havsytan.

På tal om en bra grund skulle det behövas för mitt hår. Har en utväxt som kan skrämma vilken frisör som helst. Funderar faktiskt på att färga håret lite mörkare nästa gång. Mitt hår kommer falla av om jag inte slutar färga det såhär blondt hela tiden. Vissa hår klarar sånt men inte mitt. Mitt hår ger svinto en helt ny mening. En regnig, ruskig dag ska jag ta ett kort och bevisa det. Men den dagen är tack och lov inte idag.

Jag tror att det bästa med att få komma hem är att man ätnligen kan duscha utan att stressa ihjäl sig av rädsla för att varmvattnet ska ta slut. Att kunna gå och nalla i kylen utan att vara orolig att man tar fel ostskiva och att inte behöva bli sjuk var och varannan dag på grund av alla bakterier man inte är van vid. Fast när man tänker efter är det få nackdelar och så många fler fördelar. Men jag vill resa mer och inte fastna på ett och samma ställe. Kanske ska ta och bli flygvärdinna? Jag och André har ju pratat om det. Han får ta och flyga planen så går jag omkring och låsas vara trevlig mot passagerarna. Magnifik idé. Får nog kolla upp det där. Kanske har hittat mitt kall!

RSS 2.0
Test