Party party party..?

Nu är det dags igen. Hade tänkt sitta hemma och uggla idag men blir visst utgång ändå. Fast det blir inget drickande på grund av det som gjordes igår. Känns dumt att inte kunna nämna det men snokande päron e ju som sagt en trafikfara. Väntar bara på att Yasmine ska ringa så vi kan åka iväg. Får väl leka paparazzi ikväll då om det blir av. Börjar ju bli lite sent och man vet inte hur lång tid det tar innan folk däckar. Några ska säkert jobba imån med. Jag jobbar nat imån så jag klarar mig. Annars kanske vi åker till 7 eleven och käkar glass. Only god knows!

Liar, Liar..



Det finns fan inte många grejer som är värre än snarkningar, inte i mina öron i alla fall. Jag håller seriöst på att bli galen här, Sofie snarkar som om d inte finns någon morgondag och jag måste ha det knäpptyst runt mig för att kunna sova. Ingen bra kombination som ni kanske förstår. Har laddat upp bilderna från Berså nu men tyvärr ljög jag lite igår. Kan inte ta några bilder på vad vi gjorde idag eftersom vi ska se hur lång tid det tar innan våra föräldrar märker något.Tills dess får ni hålla till godo med bilder från båda världarna, Enjoy kids.


Vad som komma skall

Nu har vi vart ute och nog blev det lite bilder men orkar inte leta redan på kameran nu eftersom jag säkert råkar väcka Sofie då och hon börjar jobba halv 8. Så lägger upp bilderna senare ikväll, förhoppningsvis tillsammans med bilderna av vad som komma skall senare idag. Börjar bli redigt nervös just nu asså. Det är jag, Sofie och min lillasyster som ska göra det där..hmm.. och jag är såklart den som slängs till vargarna först. *ryser*

Hemlighetsmakeri

Blev inget terapi-prat men jag gjorde ansiktsmask, färgade ögonbrynen, målade naglarna och gick på en lång promenad med min lilla mor. Lite Nathalie-tid helt enkelt. Kändes bra att få fixa sig lite och eftersom jag ska ut på krogen ikväll så vill jag inte se helt skabbig ut. Har ju köpt en jättefin vit klänning så kommer förhoppningsvis lägga up lite bilder senare. Får be min lilla syster att ta kort eller något. På tal om min lilla syster så vill hon köpa en liten chihuahua (Gör det!) och har hittat världens sötaste. Vi funderar på att kolla lite på honom och om vi blir kära så vet man aldrig. Tänkte kanske på torsdag innan vi ska iväg och jaaa... Vill inte säga vad vi ska göra på torsdag men ni kommer få se bilder sen. Om det inte ser alltför illa ut menar jag. Svammel drottningen börjar jobba om ungerfär 4 timmar så är nog dags att få några få timmars skönhetssömn. Natti peeps.

Min lilla SPA-dag

Höll nästan på att falla i koma på jobbet idag. Hade sovit några timmar för mycket tror jag så jag kände mig helt drogad. Nu blir det inget jobbande idag utan ska istället bara ha en Nathalie-dag. En dag med ansiktsmasker, fuktighetskrämer och lite terapi-prat med Malin. Dags att rensa allt så att jag kan ta nya tag. Vi kan helt enkelt kalla det min lilla SPA-dag.

Veckans + -

+
Har äntligen lite smink igen
Köpt en ny jacka
Ny väska
Lön

-
Allt annat


Över lag har veckan helt enkelt vart riktigt pissig. Känner mig helt enkelt inte glad längre, knappt ens när jag skrattar.

Zzzzzz...

Är något fruktansvärt trött just nu och kom nyss hem från jobbet. Väntar bara på att mina jobb kläder ska blir färdiga i tvätten så att jag kan ha torra kläder på mig på jobbet senare idag. Fattar inte hur jag ska orka masa mig upp om bara några timmar för att kila omkring och leta jacka på stan med min lilla mor. Nu hör jag hur d piper i trättrummet. Sovdags!

Backstabbed

Känner mig bara grymt ledsen. Så snabbt allt kan ändras från en dag till en annan. Men det gäller bara att ta nya tag och glömma det som har varit. Hitta någon som faktiskt är värd mig. Wish me luck, i'll need it.

Pensionärsvarning

Ja, idag är det pensionärsvarning på mig. Klockan är lite över 7 och jag skulle seriöst kunna gå och lägga mig redan nu. Vart uppe sen två igår natt och har jobbat 6-15 idag. Sen, dum som jag är, fick jag för mig att idag var en bra dag att åka till morsans jobb för att sedan gå hem därifrån. Detta är alltså en rask promenad på cirka en timme. Vilket bara var grädden på moset eftersom mitt knä har krånglat hela dagen. Hela benet bara domnade av när vi traskade hemåt. Bravo Nathalie, du vet verkligen hur du ska plocka fram dina bästa sidor!

Broken dreams

Jag har kommit fram till varför jag aldrig har något intressant att skriva här. Man kan skriva intressanta saker för att få sitt liv att låta bättre men för att komma på alla dessa mängder med intressanta saker så borde det ju liksom hända något i ens liv som inspirerar en till det. Där kommer vi till problemet, absolut ingenting intressant händer i mitt liv för tillfället. Jag går upp, åker till jobbet, jobbar, drömmer, åker hem, sover och sen börjar det igen. Dom få dagar jag väl är ledig är jag så trött att jag bara sover ändå. Fast å andra sidan händer det mycket mer intressanta saker i mina drömmar än det gör i mitt vakna liv så jag ska väl inte klaga. Börjar jobba kl 6 imorgon så dags att släppa taget och börja drömma igen. Godnatt.

Svagsint

Jag är för jävla svag asså. Blev väckt imorse av att dom ringde från Mc Donalds och ville att jag skulle jobba 15-19 idag och jag sa nej eftersom jag skulle till morsans jobb och vi skulle vara hurtiga igen och gå därifrån. Men jag kan inte säga nej till dom asså. Jag får så satans dåligt samvete så ca en halvtimme senare loggar jag in på datorn och tar tiden ändå. Det innebär att jag jobbar 6 dagar denna veckan och har fan ännu mindre tid till att göra något som jag faktiskt har lust med. Byta liv med mig? Någon?

Veckans + -

+
Har jobbat med nästan bara trevliga människor
Har kommit över ett visst missöde
Fått inbjudan till rolig halloween fest

-
Inte hunnit göra så mycket mer än att jobba och sova
Insett att det är dags att bli snäll
Nikken-möte
Fattig

Nästa veckas to do:
Vara ärlig om vad jag tycker

Mega nöjd

Tror jag har fått världens mega pass idag faktiskt. Står på schemat att jag ska jobba 18.00-18.30 och jag tror seriöst att jag kommer bli helt utarbetad. Vad hinner jag göra liksom? Hjälpa 3 gäster och sen gå hem? Vf kan inte varje dag va så bra? =)

Bitter

Tillbaka i sadeln så att säga. Helgnatt idag också med andra ord. Mår skit för övrigt. Kom hem vid 6 imorse och måste tvätta mina jobbkläder så kom inte i säng förrän vid 8 och två timmar senare vaknar jag av att det låter som andra världskriget på övervåningen. Det är syrran som har skaffat sig en ny garderob från IKEA och nu försöker dom sätta ihop den. Just nu hatar jag IKEA och jag förstår verkligen inte grejen med att montera ihop grejer själv! Speciellt inte på morgonen när någon i familjen precis jobbat natt. Ja, jag är bitter!

Pengaträd

Utarbetad once again. När ska mardrömmen ta slut? Hela grejen med att jobba helgnätter börjar kännas lite tjatig och som jag så fint fick påpekat idag: "Du jobbar ju jämt när går du nånsin ut och festar eller gör nåt roligt?" Ja, vad sägs om när pengarna börjar växa på träd här inne i mitt rum kanske? Jaja, sluta klaga.. jag vet.. godnatt små barn..

Morgondagens träningsfreak

Jag har varit lite veckovild och var helt säker på att det var onsdag idag så istället för att städa huset som jag brukar så sov jag hela dan istället. Det innebar att pappa kom hem och blängde lite elakt på mig så jag åkte till morsans jobb och så gick vi hem därifrån. Måste börja bli lite hurtigare. Vaknade ju idag och hade världens träningsvärk i både armar och mage. Kunde inte komma på vad sjutton jag hade gjort igår. Okej gjorde massa situps så magen visste jag väl men armarna vad sjutton kunde det vara? Gick inte upp ett ljus förrän morsan också klagade på träningsvärk i armarna. Vi hade ju brytit arm hos kusinerna igår. Både mot min kusin och min moster. Oj vad jag har blivit duktig!

Var ute i garaget för att leta upp gitarrböckerna men såg spindlar större än mina tånaglar så jag gav upp och sprang ut direkt. Har dessutom hur mycket grejer som helst där ute så får blinka lite med ögonen åt morsans håll. Usch!

Nikken-party

Jag sa till mig själv igår kväll att jag skulle gå upp vid 12 bara så att jag någon gång kan påbörja hela grejen med att vända på dygnet. Lyckades jag? Njaa.. Kl 15.00 slog jag upp ögonen och tänkte att det var väl härligt med några extra timmars sömn. Så  det första jag gjorde var självklart att sätta igång datorn men nu var det endast för att fråga min lilla mamma och hon ville gå med mig. Hon brukar gå från sitt jobb och det tar lite mer än en timme så jag tänkte åka dit och gå med henne. Men idag skulle hon hem till våra kusiner på Nikken-party och hon refererade till det som något "hälso-tjafs" så jag tänkte inte mer på det. Det var istället min lilla pappa som frågade om jag skulle med dit. Jag gjorde i ordning mig rätt snabbt och åkte sen till morsans jobb.
Hela den här Nikken grejen handlade i princip om magneter och äckliga shake dieter. Smyckena var iofs rätt fina och ansiktsgrejena och nåt korngräs vi fick testa var det enda jag egentligen kommer ihåg. Var så satans hungrig så kunde inte koncentrara mig fullt ut. Vaknade ju upp och slängde mig ganska snabbt på vagnen. Åt bara lite hallonpaj hemma hos kusinerna. Ingen vidare diet. Verkar inte gå så bra det här.

Har förresten börjat ge mig fan på att jag ska lära mig gitarr. Bara det att gitarren vi har hemma är inte stämd och jag e tondöv, bra combo jag vet. Har försökt stämma den men det låter bara likadant hela tiden. Sen ska morsan leta fram sina gamla gitarrböcker ifrån garaget och jag ska bli grym, haha. Har bara lärt mig 5 ackord på 2 dar så kommer gå långsamt det här! Håll tummarna för mig!

Veckans + -

Jag tror jag ska veckans + - varje söndag eller i alla fall en gång i veckan vet ej riktigt när. Ska hitta nåt i mitt liv som kan vara värt att reflektera över och sen se hur illa mitt liv egentligen är. Kanske äntligen kommer hitta vad som är fel i mitt liv och kunna göra något åt det. Om inte annat kan det vara en rolig grej.


Vilka glasögon är bäst?

Jag vaknade för en timme sen och nu e klockan typ 20.00 hur illa är det liksom? Vaddå vända dygnet?
Laddade precis upp ett par bilder från när jag och morsan var hos optikern i fredags. Jag ska få nya glasögon är det tänkt och eftersom jag inte ser något utan styrkan i mina glasögon så var vi tvugna att ta bilder så jag skulle se hur jag såg ut i glasögonen jag provade. Så va inte blyga nu utan säg ärligt vilka som e bäst. Och inget klagande på att jag skelar tack.. Det gör jag nämligen bara när jag inte ser nåt och ska försöka koncentrera mig.


Återhämtning

Nu har jag återhämtat mig från gårdagen. Hade mega ångest men nu känns allt mycket bättre. Fått lite mer perspektiv på saker och ting skulle jag gissa på. Nu ska jag inte jobba förrän den 24e eller jag har iaf inga tider förrän då. Men dom ringer säkert in och väcker mig nån dag snart ändå. Av någon skum anledning verkar folk älska att väcka mig. Imorse va det en tant från arbetsförmrdlingen många dagar är det från Mc Donalds eller så är det min lilla mor som väcker mig för att se att jag inte försovit mig långt innan jag ens skulle gått upp in the first place.. Natti.

Helvete

Helvete helvete helvete..

Gran varning

Ska förhoppningsvis äntligen få klippa mig imorgon! Har ju som sagt gått 7 månader och mina toppar ser ut som små granar. Spretar åt alla håll helt enkelt. Det är syrran som äntligen börjat gå med på att klippa mig. Passar rätt bra eftersom jag ska ut på torsdag. Det är en kille på jobbet som ska spela med sitt band så ska dit och sen kanske ut vidare med några vänner. Får se vad som händer helt enkelt.

Sova + -

 

+

Kommer va pigg på jobbet

Skönhetssömn, dom där extra timmarna kan inte skada

Kanske hinner gå upp tidigare och ringa vårdcentralen och comviq

Slipper vakna 15 minuter innan jag ska till jobbet och därmed se ut som ett troll

Hinner med frukost för första gången på hmm.. allt för länge..

-

Kommer inte kunna somna

Missar drew carey show

Folk på msn är alltid trevligast när deras hjärnceller inte e på högvarv

Hinner inte försöka öva gitarr

Missar att springa ut i trädgården och plocka äpplen mitt i natten


Rökfyllt Mc Donalds

Är hyffsat nöjd med gårdagens jobbinsats måste jag erkänna. Hann jobba två timmar innan fläktarna la ner och d blev rökfyllt inne på Mc Donalds vilket självklart bara kunde leda till en sak, Brandalarm!
Vi fick mota ut alla från restaurangen medans vi själva började städa och försökte lura i alla att det faktiskt brann. Sen skulle vi utrymma lokalen men istället för att behöva springa ut i stormen som resten av packet så kunde vi masa oss in i Nordstan där d var helt stängt och folktomt. Vi fick första parkett till ett bråk som började precis utanför.
Slutade med att restaurangen var stängd resten av natten och vi fick städa. Fick iofs sluta en kvart tidigare efter jag hade räknat två kassor. Gick åt helvete eftersom jag var så trött att ögonen gick i kors. Tror seriöst jag fick räkna om kassan 4 eller 5 gånger. Orka det.

Bakfull

Ja, inte jag asså utan min kära mor. Minsta lilla glas och hon ligger däckad dagen efter. Det hände såklart idag med eftersom hon var ute med jobbet igår så alla dagens planer blev grusade. Vi skulle ha gått runt härlanda tjärn med stavar, ja so? man måste väl prova det med någon gång och jag trivs med min lilla mor. Det är ju alltid roligt att slippa röra på sig själv och mitt gymkort går inte att frysa upp eller va det heter förrän den 14e.
Sen skulle vi ha åkt till något ticnet och fixa med några biljetter och sist men inte minst skulle vi handla. Istället ligger hon och sover och jag sitter här. Ska jobba ikväll så känns liksom rätt meningslöst att försöka hitta på något nu. Sen börjar ju idol 20.00 med och nörd som man är missar man inte det.
What do you know? Någon uppstod precis från dom döda så blir nog lite matshopping trots allt. Lucky life!

Tvångsshopping

Kände mig tvungen att masa mig till stan och handla en liten överraskning som om ett antal dagar kommer landa hos en vän i USA. Kändes bra att göra något för någon annan. Köpte halsband och örhängen till min lilla mor med. Var formade som hjärtan, jättesöta.
Jag avskyr vanligen att shoppa och får jag inte små näringstillskott då och då brukar det vanligtvis resultera i små griniga utbrott, inte charmigt alls kan jag lova.
Lyckades tack vare några släta bullar undvika det idag och kom hem med livet i behåll trots shoppingen, hurra för mig!

Värmesvallningar

Jobbade 3 timmar i pommes frites och dricka idag. Fy helvete va hemskt det va. Den där jävla kepsen plattar ju ner hela frissen. Och man får seriösa värmesvettningar. Ni vet när man springer från varmt till kallt, usch!
För än är jag inte tillräckligt gammal för att ha seriösa svallningar, thank god!

RSS 2.0
Test