Sweet dreams Nathalie

Dags att sova nu känner jag. Kom precis hem från jobbet och ska börja jobba 12 imån igen. Så kan ju va trevligt att få lite sömn innan man däckar på jobbet eller något. Har ju inte blivit så mycket av den varan den senaste tiden. Eller borde i alla fall sova innan min dator däckar. Hittar inte sladden till batteriet. Har börjar läsa lite på Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Lovar att berätta mer imån om jag vaknar. Natti natti.

Vår?

image17

Det är slutet av mars och det är nu det borde vara vår.  Eller iallafall början på något som skulle kunna liknas vid vår. Tog det här kortet för ungerfär 1,5 timme sen. Hade precis jobbat och tyckte det såg rätt fint ut. Det är mitt hus kanske bör nämnas. Inte bara mitt. Men ja, jag bor där. Jag bor nere i källaren på andra sidan huset och jag har nog Sveriges mest välstädade rum. Har fått höra det ett par gånger iaf. Blivit hotad med anticimex, städhjälper och allt möjligt. Men jag tvingar ingen att komma hit. De flesta brukar faktiskt trivas. Eller så är folk för mesiga för att säga sanningen. Tänkte jag skulle slösa lite tid här för att bli trött. Men känner inte att det funkar speciellt bra. Är fortfarande pigg. Fattar inte hur jag alltid kan vara så pigg på kvällarna oberoende av hur lite sömn jag fått. När jag är som ett vrak på morgonen även om jag sovit 12 timmar eller mer. Har varit på bra humör hela dagen idag. Hoppas på att det håller sig till imorgon.  Nä, nu är det dags att lägga ner det här. Gör ju inget annat än svammlar. Men är lite nervös just nu så kan ju va en blandning av det och undermedveten trötthet.

Det är dags

Har inte känt att jag har behövt skriva av mig dom senaste dagarna. Men nu börjar det bli dags. Får höra från massa olika håll att jag måste sluta vara så feg och ta tag i saker och ting. Eller rättare sagt det är en speciell sak jag måste ta tag i. Måste våga berätta. Men jag skaffar mig bara lite tid. Vill inte förhasta mig. Jag kan ju vara rätt velig. Men blir bara så glad. Kan inte hjälpa det. Jag som brukar backa så fort det börjar bli verkligt. Kan inte förklara mer än såhär just nu. Började förresten dansa bugg idag igen. Har faktiskt saknat det rätt mycket. Det börjar nya kurser nu på söndag med så är det någon som känner för att börja kan ni kolla in www.dfe.se.
Måste verkligen sova nu. Ska upp och träffa Maria innan jobbet idag. Fika och så. Inte sett henne på ett tag så ska bli roligt. Sen måste jag masa mig till Sportlife. Tänkte skaffa mig ett gymkort där. Börjar bli dags att ta tag i allt det där. Buggen är bara en pytteliten del. Men är iaf en början. Kollade lite igår och hittade kort på mig. Kort där jag väger som jag brukar. Är inte jätte smal direkt. Men mer som jag vill vara.




På tal om att det är dags. Det är nog dags för mig att be om ursäkt med. Men jag har svårt att låta bli att vara ärlig. Speciellt när jag ser att det faktiskt påverkar folk. Jag är inte den som är elak. De andra är bara för mesiga för att säga det till dig. Jag säger inte att du är ful eller något sådant. Jag säger bara att den minen du gör inte är direkt smickrande. Och att kalla mig barnslig och grejer bara för att jag är den enda som hittills vågat säga det till dig? Ja, det är nog det som är det verkligt barnsliga. Att inte kunna ta någon kritik. Jag tror du måste fatta att alla kommer inte vara snälla mot dig i ditt liv. Och många kommer definitivt inte våga vara ärliga mot dig. Men hela grejen handlar egentligen om att inse vilka som vill en illa och vilka som faktiskt säger saker för att det är så och inte för att jävlas. Jag säger inte allt för att jävlas. Även om det skulle vara riktigt lockande eftersom du verkar bry dig om vad jag tycker. Annars hade du inte gjort en sådan stor grej av det. Folk kommer han åsikter om en hela livet. Jag kanske tillhör en av dom få som vill att folk är ärliga mot mig. Om det är något mina vänner inte tycker om som jag gör då vill jag att dom ska säga det till mig. För oftast är man inte medveten om det själv på samma sätt som resten av världen är. Man lever med sig själv hela tiden och hinner vänja sig. Jag har fått höra att jag kan vara för ärlig. Jo, så är det nog. Att jag borde lära mig att veta när jag ska vara tyst. Ja, det kan nog stämma. Men är det för att folk inte tål sanningen eller är det för att hjälpa mig? Who knows. Nu kom jag lite av mig. Blev lite mer sagt än va som va meningen. Men du ska veta att jag inte är helt elak. Jag har bara lite svårt att vara tyst när jag egenligen borde. För ärlig helt enkelt. Ledsen för det och ledsen för det med Johan. Med att han inte verkar vilja flytta ihop. Tycker inte du förtjänar sådant och jag hoppas verkligen det löser sig. Ser du? Jag lär mig jag med!

Borde skriva en lista över saker jag borde bli bättre på. Säga förlåt är en sak, bli snäll en annan. Mindre ärlig en tredje and so on. Får börja fila på en sådan lista. Säkert många som har åsikter. So come on. Be honest. I can handle it.

Lediga helger efterlyses

Haft riktigt trevligt den här helgen. Jobbade på fredagen och det var väl inte det bästa kanske. Efter jobbet åkte jag till mormor. Var dags att fira henne eftersom hon fyllde 65 för bara ett par dagar sen. Lördagen var desto roligare när Malin, Peter och Emma kom dit på en oväntad visit. Vi sjöng lite singstar nere på mitt rum och Peter kommenterade som vanligt att jag hade en stor säng, hehe. Sen åkte Emma och Peter hem och jag och Malin skulle vidare till Fredrik för att kolla på Melodifestivalen. Var inte så många när vi kom dit men blev desto fel. Blev en del drickande för dom flesta men inte för mig. Senast jag drack i deras sällskap blev det lite pinsamt så tänkte visa att jag inte alltid är likadan innan jag gör bort mig igen. Men blev rätt kul till slut och Fredrik lovade att han skulle ge mig en rosa dildo i födelsedagspresent så glöm inte det nu, haha. Är ju trots allt ett par månader kvar. Idag slappade jag största delen av dagen men kände mig lite hurtig så bestämde mig för att gå in till stan. Gick sådär bra. Häll på att frysa ihjäl så gav upp när jag kommit till olskrokstorget. Tänkte att jag skulle bevisa för en viss Joakim att man inte kunde ta sig hem till mig på en halvtimme gåendes och nu vet jag att jag hade rätt. Tog en halvtimme bara att gå till Olskrokstorget. Sen blev det bio på kvällen. Ps. I love you. Sett den på bio två gånger nu och om det är någon som tycker om mig tillräckligt för att se den med mig ännu en gång skulle jag bli riktigt glad. Älskar verkligen den filmen.
     
image11

Sleepless in Gothenburg

Vaknade upp vid halv tolv på förmiddagen i förrgår blir det om man tänker på att det är efter tolv nu. Har i princip inte sovit sen dess. Jo, slockande ett litet tag på en soffa på jobbet. Jag var verkligen helt sjukt trött. Borde sova nu vet jag. Men kan inte riktigt. Jobbade 8.00-17.00 idag med och sov inget innan jobbet. Fastnade lite på msn. Lite dumt gjort måste jag säga. Missa massa sömn bara så jag kan få känna mig lika smart som en treåring igen, hehe.


I've learned....
That under everyone's
hard shell is someone
who wants to be
appreciated
and loved..

The perfect illusion

Här gick man och trodde man var bra på bowling men den illusionen krossades snabbare än man trott va möjligt i fredags.  Tror inte jag ens behöver säga mer än så. Var riktigt kul dock. Trevligt att bowla med alla. Sen var det utgång till Chez för att träffa Peter, hans flickvän och vänner. Stannade inte speciellt länge men det hade vart en lång dag. Hade suttit hos frisören ett par timmar för att färga utväxten. Så var uppe redan vid 8 och känner man mig vet man att alla klockslag innan 12 är way too early. Efter frisören hämtade jag Sofie på Mc Donalds och vi åkte hem till mig. Sen sov hon över efter Chez. På lördagen var det dags att gå ut igen men först slingade syrran Sofies hår. Var ett jävla jobb med den där hättan. Höll på att bli galen. Jag är allt annat än en tålmodig person. Tröttnar fort om jag inte får vad jag vill. Får nog jobba lite grann på det där tror jag. Precis som jag borde jobba på mitt humör. Men nog om det nu. På lördagen gick vi till Respekt. Träffade på Matilda, en av arbetsledarna på Mc Donalds. Tyckte det var dålig musik där så stannade inte jätte länge. Gick därifrån vid 2 eller halv 3. Sen åkte vi till Avenyn för att hälsa på Moa som jobbar på Burger King där. Hon är en riktigt go tjej. Var någon från Mc Donalds som hade varit där inne och pratat med henne och kommit fram till att vi jobbade på samma Mc Donalds.. Fast hon kom inte riktigt ihåg vad personen hette. Spelar inte så stor roll i och för sig. Idag var det bara en lat dag typ. Gick till Munkebäckstorget för att handla frukt och mat. Tänkte leka lite med chokladfontänen som jag gav morsan i julklapp men den visade sig funka sådär. Åkte till morsans salsakurs med. Funderar på att börja dansa salsa jag med. Bugg är fortfarande svin kul men kan ju inte skada att kunna båda. Ska förresten börja dansa nu i slutet av mars igen hade jag tänkt. Någon som vill dansa salsa med mig förresten? Hade blivit väldigt glad =)

Aaaahh

Håller fan på att bli galen. Jag blir så tråkigt rastlös va. Klarar inte av att bara sitta hemma och göra ingenting. Skulle inte jobbat imån heller men dem ringde så nu blir det 12-20.. Sen blir det Strömstad tisdag och onsdag. Ska sova där med jobbet.  Sen blir det väl förhoppningsvis bowling på fredag. Så hojta till om du vill följa med? Kan bli kul.

RSS 2.0
Test