Killing time

Inledande
Fullständigt namn: Nathalie Jenny Marie Johansson 
Din ålder:  20 år
Födelsedag: 21 Juli
Syskon: Lillasyster
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blågråa

Förhållanden
Vem är din bästa vän?:  Svårt att säga..
Har du en pojkvän/flickvän?: Nej
Hur länge har ni varit ihop?: Alldeles för länge
Hur långt var ditt längsta förhållande?: Pinsamt kort så vi glömmer det där..
Vem kysste du senast?: Är dement tror jag

Grejer
Vad shoppar du helst? Mat utan tvekan
Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många och var? Nää inget sånt.. men planeras..
Hur många skor har du? Inte många.. om man inte räknar alla trasiga jag inte har hjärta att slänga...
Hur många par byxor har du? Har ett par mysbyxor.. thats it.. måste handla.. i know..
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Inte vad jag vet iaf..

Favoriter
Färg: Rosa
Mat: Indisk och mexikansk
Killnamn: Victor
Tjejnamn: Idun
Ämne i skolan: Engelska helt klart
Musik: Så mycket olika..
Fras/mening/uttyck: Scheize

Har du någonsin..
Snusat? Nä
Rökt? Bara testat
Hoppat bungee jump? No thanks
Brutit mot lagen? Ja
Fått dig själv att kräkas? Ja
Nakenbadat? Nej
Varit kär? Kanske

Extra grejer
Tar du droger? Nää..
Vad använder du för schampoo? Vet inte va det heter
Vad är du mest rädd för? Att bli ensam kvar..
Vilken bil skulle du vilja ha? Någon rosa..
Hur många MSN-kontakter har du? 45
Hur många av dem är online just nu? 10

Slutfrågor
Pizza eller choklad? Pizza
Tränar du? Vart lite dåligt med det de senaste..
Hur ofta? Max 2 ggr i veckan, dansen en gång i veckan och sen ut och gå..
Guld eller Silver? Silver
Vilken film såg du sist på bio? Råttatouille i think..
Vad vill du helst av allt göra just nu? Sitta och prata och kolla film med någon..

Get over it

image7
Vart uppe på benen idag. Kändes förvånandsvärt bra. Var och handlade lite så sitter och frossar i meloner och cashewnötter just nu. Måste seriöst ta tag i mina matvanor. Bara det faktum att jag har gått ner 3 kilo av att äta lite bättre under knappt en vecka gör ju att man fattar hur illa det har varit. Jag kan bara tacka mitt underbara DNA för att jag inte är 160 cm eller något sådant. Då skulle jag fan vara bredare än jag var lång. Har alltid velat vara lång och jag är väl hyffsat lång, 176 cm. Så jag ska absolut inte klaga. Men gudarna ska veta att det är många bra killar som elimineras när man måste kolla så dem inte når en till hakan. Lite överdrift, sure. Men ibland är det inte bättre än sådär.

Actimel

Seriöst vad är det där för skit? Smakar ju satan rent ut sagt. Vart sjuk och spytt ett antal gånger. Kommer aldrig mer vilja se yoghurt och såna grejer efter det här. Ligger fortfarande kvar och är lite små sjuk men på fredag är det dags att slava igen. Tänkte att det var dags imån men känner mig inte helt hundra än. Har försökt ringa men ingen svarar så får ringa imorgon, Nu är det dags för Greys Anatomy, helt klart det bästa program som finns på tv. Finns inte så mycket mer att säga just nu.

Workaholic

I think that's me. Inte på ett bra sätt dock. Känns som om jag bara jobbar hela tiden. Jobbar ju i princip 6 dagar i veckan och sjunde dagen sover jag bara eftersom jag oftast jobbar natt den sjätte dagen. Vill ha mer tid till att träffa kompisar. Vet med mig att det nog är det jag på något omedvetet sätt försöker undvika för det spelar ingen roll hur mycket jag än älskar mina vänner för ingen av dem bli en ny Johanna. Jag tror det är det jag behöver just nu. Någon som jag kan lita på till 100%, någon som är villig att ändra lite på ett späckat schema bara för att hinna träffas en timme. Någon som kan sitta och prata i timmar, skratta åt mina hemska skämt och som inte överger mig om hon eller han skaffar pojkvän/flickvän. Någon som som klarar av mitt temperament och fattar att när jag blir arg är det ofta för att jag egentligen är ledsen och inte gillar att visa mina svagheter. Jag är inte lätt att förstå om man inte är lik mig så det är nog det jag behöver. Opposites attract, yeah sure. Men när det gäller en bästa vän behöver jag mer än så. Nu blev det här inte riktigt som jag hade tänkt. Tänkte prata lite om jobbet och att jag inte orkar så mycket mer. Men satt visst inne på en hel del skulle jag tro. Många vet väl det här redan men dem fattar inte. Det är skillnad. Ska förresten sova med jobbet i Lysekil måndag, tisdag och onsdag. Sen blir det Mc Donalds torsdag, fredag och lördag. Vet inte riktigt vilket som är värst faktiskt. Behöver nog semester. Någon som vill åka någonstans med mig?

image5

What a night

Har jobbar 21-07 idag och ska sova nu alldeles strax hade jag tänkt. Saker och ting gick bättre än väntat på jobbet idag. Ingen matsal och ytterst lite städande. Men som vanligt all denna mobbing. Dom verkar ha lagt ner hela grejen med att kalla mig fru Ågren men det är ju bara en av sakerna. Ali sa att han skulle skaffa hotellrum och grejer. Humor? knappt. Emelie tyckte såklart det var roligt men hon var så snäll resten av natten så det gör inget ;)  Fick höra någt om att någon skulle ha rodnat. Rätt roligt faktiskt. Men det var en rätt bra natt. Fast fick jobba över en kvart eftersom killen som skulle ta kassan efter mig va sen. En kvart mer eller mindre är väl ingen stor grej men kom hem 45 minuter senare än vad jag skulle ha gjort annars. Nää, här blir inga barn gjorda. Natti.

Singstar night

Var hos Therese i Kullavik idag och sjöng singstar med henne, Yasmine och Sara. Jag ägde ju då såklart, hehe. Fast Therese va inte illa hon heller. Låg alltid bara några få poäng bakom. Men satt och kände mig nervös hela tiden. Fast jag vet inte riktigt varför. Okej, jag vet varför men det är inget jag känner att jag kan skriva här. Kan ju bli användbar information om det kommer till fel person. Saknar M med. Har inte träffat henne på länge och vet inte heller riktigt vad jag ska göra. Är lite läskigt att se någon som alltid varit så stabil tappa greppet. Men jag älskar henne och jag hoppas hon vet att jag finns här. Jag är bara ett telefonsamtal bort no matter what.  Känner inte att jag får ut något av det här inlägget. Det är egentligen bara text för undvika att skriva det jag egentligen borde. I've got a confession that i'm not really ready to reveal. Det är ju alla hjärtans dag idag så Grattis Emelje och Elias på 2-årsdagen och grattis morfar på 70-årsdagen. Själv blir det väl att sitta hemma framför datorn. Orka gå på stan och se alla gulligull par överallt. Fast kan ju alltid be nån kompis komma hit och kolla på film eller något.  Någon som har förslag på något bra man kan hitta på?

Positivt överraskad

M åkte nyligen härifrån. Var inte svår att prata med och jag hade faktiskt saknat honom upptäckte jag nu. Vi e mer lika än va man först kan tro. Han missade först bussen så kom en halvtimme senare än tänkt men vi promenerade ett tag ändå. Sen gick vi hem till mig för att hämta mössa och vantar men vi fastnade inne och skulle kolla på Scrubs. Visade sig att det började en timme senare än vanligt idag.  Hann kolla på tv en timme innan vi upptäckte att bara en halvimme senare skulle sista bussen gå. Lite trist faktiskt. Men vi har ju sagt att vi ska träffas 2 gånger detta året så blir väl om ett halvår igen, hehe. Nu sitter han på 591an och jag glor lite på Spin city. Om en kvart börjar Los Lopez. Så jag får gå och ringa taxi. Börjar ju jobba om ungefär tre och en halv timme. Ingen höjdare. Sen ska jag shoppa med syrran när jag slutat jobba. Kommer va lagom hungrig och grinig.

The new and improved me

Micke says (04:35):

Det är inte sågspån i bollen på dig i alla fall.

Micke says (04:35):
Lite välmöblerat är det.

Bästa komplimangen hittills måste jag medge. Inte varje dag någon berättar något man vetat sen man var 3 ;) Nää, men han sa att så länge jag "uppger källan" så får han citeras. So give up a round of applause for Mikael Persson. Credits to him, and him only.
Nä nu börjar vi väl bli lite väl ironiska här kanske. Men blev lite full i skratt när jag läste det faktiskt. Bara det faktum att man kommenterar att jag har alla hästar hemma gör ju att man funderar på hur många som egentligen tänkt att hon den där nathalie verkar ju inte ha alla indianer i samma kanot. Sen är det väl inte det lättaste att lära känna mig så egentligen kan jag väl inte anklaga folk som får en fel bild av mig. Är väl dags att hitta "mig".
Kanske är jag en av indianerna i kanoten. Who knows?


Bad choice

Tror inte det var någon höjdaridé att börja som intervjuare igen även om det bara var för februari. Första dagen avklarad och jag mår redan skit. Kan inte sova, har ont i huvudet och mår illa. Ska träffa M för första gången sen juni eller juli förra året också. Om inte något går åt skogen som vanligt. Är lite nervös faktiskt. Tänk om jag inte kommer på något att säga? Det brukar jag aldrig oroa mig för annars. Skumt.

Nådigt ego

image4

Hur mycket vet jag egentligen om alla jag kallar mina vänner? Inte ens hälften av vad dom vet om mig skulle jag gissa. Får nog ge upp allt det här ego pratet. För är det något jag e bra på så är det fan att tycka synd om mig själv. När jag är inne i en av mina gud-vad-det-är-synd-om-mig perioder så fokuserar jag bara på en sak, one thing only. Och jag kan lova att det inte är hur mina vänner mår. Sen vet jag att jag är dålig på att fråga grejer. Vill ju inte trampa på någon öm tå. Det gör jag ju så bra annars ändå. Sitter och väntar på att klockan ska bli 22.44 så att André kommer hit. Vi börjar båda två jobba klockan 03.20 nu i natt så vi ska sätta tändstickor i ögonen och försöka hålla oss vakna.  Känner redan nu hur jag börjar få den där sexigt sömniga looken. Or not. Ser mest drogad ut med stora rosa fläckar på kinderna. Måste nog ta tag i städandet av rummet tror jag. Morsan kom in lite tidiare och sa att jag måste städa undan alla matrester och gamla handdukar från golvet eftersom myrorna redan börjat leva loppan i duschrummet. Får börja röja lite då. Men det ser inte så farligt illa ut eller hur?!

Photoshop?

Ja inte direkt en utmaning kanske. Men jag passade på att kolla hur jag skulle se ut i rött hår. So talk to me.. What do you say? Har iofs ändrat så ögonen e lite ljusare..  Men det låtsas vi inte om (A) Kan iofs slänga in orginalet oxå.. lika bra.. ^^

It's never too late

20 år och redan uttråkad? Japp, jag är en som fegar sig genom livet. Kör det säkra före det osäkra. Nu är det dags för förändring så tänkte att jag ska försöka hitta en sak varje vecka som jag jag får tvinga mig själv att göra. Hitta något som jag annars inte skulle ha gjort. Behöver inte vara något stort till att börja med bara något nytt. Så skulle va satans tacksam för förslag faktiskt. Bara det faktum att jag kom på att jag ska göra något nytt räcker för att sätta min hjärna ur funktionen under den närmsta veckan. Tänk så det kan gå!

RSS 2.0
Test