Rising

Fick veta häromdan att de jävla snorungarna jag har som grannar hade ljugit för sina föräldrar och sagt att dom hade suttit inne och spelat. Att jag bara hade sprungit in där utan anledning. Så jag hade legat risigt till i deras föräldrars ögon. När jag fick höra detta var jag nära att upprepa historien. Funderade på att hemsöka ungjävlarna! Men jag är snäll nu. Eller jag ska försöka iallafall. Kände att det var Mc Donalds som drog ner mitt humör och jag börjar bli mer mig nu. Okej, helt snäll kommer jag aldrig bli men bra mycket bättre. Inga jävla pms-attacker stup i kvarten, hehe.

image20


Rosa fluffiga moln

En ny sorts toffelhjälte?

2:ans buss, Helsingborg

Kille 1: Du vet att du klagade på att du kunde känna dammkornen under dina fötter när du var hemma hos mig?
Kille 2: Ja, har du löst det eller?
Kille 1: Ja.
Kille 2: Dammsög du äntligen eller?
Kille 1: Nej, jag köpte ett par tofflor. Som att gå på moln nu.



Jag tror att jag äntligen har hittat lösningen på alla mina problem, hehe.





Sista dagen

Jobbar min sista dag på Mc Donalds ikväll/natt. Känns lite läskigt fast samtidigt väldigt bra. För jag känner att jag håller på att tappa humöret där totalt. Behöver lite ombyte. Brukar inte vara så läskigt lättretlig som jag är nu. Men har kommit fram till att jag nog inte är bästa personen under stress trots allt. Behöver kunna få göra saker noga i min takt. Jag vill fortfarande ha saker att göra hela tiden men jag vill inte behöva känna mig stressad om jag skulle prata med någon i en minut eller två. Aja, jobbar 22-07 så kom in och hälsa på.

Sen ska jag upp och färga håret och klippa mig om 5 timmar så borde ta och sova. Natti.

I've seen the house of the Devil

Hade jobbat 21-07 igår/idag och kom i säng vid halv 9 någon gång. Närmast trillade ner i sängen eftersom min migrän gjorde att jag mådde något grymt illa. Var as härligt att äntligen få sova. Vaknar sedan 13.10 av att någon spelar elgitarr med förstärkarna på högsta volym. Jag tror seriöst inte mina öron och jag hinner inte ens tänka innan jag blir så förbannad att jag knappt kan andas. Jag studsar i princip ur sängen marcherar med stormande steg mot ytterkällaren och trycker mig ner i farsans trasiga sandaler. Jag blev vansinnig. Gjorde ett litet lopp, ett litet maraton och rusade in i grannarnas hus med fulaste nattlinnet ever och håret åt alla håll. Träffade på grannarna mitt emot som precis var på väg ut med hunden. Fick höra av morsan sedan att dom bara stått och pekat på mig. Morsan själv hade skrattat i nästan en halvtimme efter när hon rent chockat sett mig bana iväg som värsta matronan. Bredbent och med ilsken blick. När jag äntligen entered the devils house så jag hur ungjävlarna där inne hade ställt ut förstärkarna riktat mot mitt fönster medans dom själva satt inomhus i hallen och spelade. Det gjorde mig om något ännu mer förbannad. Jag började gorma om hur jag skulle knäcka nacken på någon av snorungarna om dom inte stängde av den där förbannade smörjan genast. Det räckte nästan med att se skräcken i ungjävlarnas min när jag stog där som en bitter kärring och vrålade åt dom. Det var inte förrän efter det började gå upp för mig vad jag hade gjort. Skämdes lite men det var det värt. I just need my beauty sleep!

RSS 2.0
Test