Pepparkaka på ingång!

Nu har jag bokat flyget hem, det blir den 14:e augusti. Flyger från Palma till Köpenhamn och där ska jag försöka hinna med ett flyg till Göteborg men jag har så ont om tid att jag för säkerhets skull bokade en plats på Säfflebuss som tar mig hem i annat fall.Om jag hinner med flyger är jag hemma 22.45 och annars är jag hemma med bussen 3.20. Är ju inte svårt att inse vad jag föredrar. Kommer bli extremt åksjuk på bussen om inte annat.

Är ju massa saker jag måste hinna med att göra nu innan jag åker. Hannah ska se till att jag får testa på Yorkshire pudding och så ska vi till Aqualand och det tredje kommer jag helt plötsligt inte ens ihåg. Jo just det ja, vi ska hinna med foam party på BCM också. Fast jag vill hellre ha en BCM väska än en BCM handduk. En sådan har jag ju redan ändå.

Har varit sjuk igen så har inte blivit mycket gjort. Har haft feber och mått förjävligt. Verkar som om det är någon som inte vill ha kvar mig här. Någon som spetsar mina drinkar med mega-baciller eller något sådant. Känner mig bättre idag så imorgon ska jag träffa Hannah på stranden. Måste ju pressa det sista nu så att det ser ut som om jag har varit utanför Sveriges gränser. Kommer komma hem som en pepparkaka!


Home sweet home

Nu är det slut på allt funderande gällande vad jag ska göra. För igår berättade Liam att dom inte behöver mig som Au pair längre. Dom ska tydligen ha massa gäster här under dom närmaste två månaderna. Jag kan antingen försöka hitta något annat här eller helt eneklt åka hem till Sverige. Det blir Sverige. Jag orkar inte stanna här längre just nu ändå. Det är bra väder, trevliga människor och allt sådant. Men jag vill samla pengar hemma så jag kan åka på en liten tour till England, Skottland och Irland. Åker jag hem nu kommer jag va hemma lagom till Göteborgskalaset, eller Göteborgs kulturkalas som det numera heter. Kommer också vara hemma lagom till föräldrarnas födelsedagar. Det är snart tre månader sen jag var hemma och jag har saknat vissa av mina vänner och tro det eller ej men har saknat familjen med. Har jag tur kommer André dyka upp i Göteborg bara en vecka efter jag kommer hem igen. Jag ser faktiskt fram emot det!

Best birthday ever

Det är sjukt hur snabbt saker och ting ändras. För mindre än en vecka sen kändes allt hopplöst och jag visste inte vad jag ville. Men saker och ting har äntligen börjat lösa sig. Allt kändes av någon konstig anledning bättre i söndags eftersom jag visste att jag inte skulle behöva vara ensam här så mycket längre till. Två tjejer, Hannah och Esme, båda frpn England kom hit då. Skulle träffa dom på måndagen och dom skulle med och fira min födelsedag. Fyllde ju 21 år i måndags. Jag började dagen med att bara slappa. Gjorde inget speciellt eftersom jag väntade på ett paket från Sverige som min familj hade skickat.Sen bestämde jag mig för att gå en kort promenad och tror du inte att jag när jag precis kommer runt hörnet så ser jag brevbäraren gå uppför trapporna till huset. Får springa dit och det va mitt älskade paket.


Utöver det på sängen så fick jag också en underbar rosa digitalkamera och i ett av kuverten fick jag 50 Euro av min gulliga syster. Blev väldigt glad för allt detta!

När paketet och allt var öppnat så var det dags att göra ordning sig så att jag kunde åka med ner till Magaluf. Hade bara slängt på mig lite kläder för att jag tänkte att jag skulle köpa någon fin klänning när jag kom ner. Letade runt en stund men hittade inget speciellt. Så gick upp mot barerna för jag vet att där finns en affär med fina klänningar. Bara vågat mig in där en gång innan och eftersom han som jobbar där kommenterade mina bröst senast kände jag inte att jag ville gå in där igen. Jag gjorde det ändå och hittade en jätte fin klänning, svart med en rosett.

 Brukar jämt gå till City lights innan jag går någon annanstans och det var även där jag skulle träffa Hannah och Esme. När jag gick in där var det första jag såg två skottar. Dom bjöd mig på en drink när dom hörde att det var min födelsedag och jag fick gratis drinkar av Shannon och Anthony som jobbar där med. Jag måste erkänna att jag inte förstod nästan någonting av det skottarna sa, blev lite besviken faktiskt för dom var ju från Glasgow båda två och jag har ju tänkt hitta min framtida man där. Får nog ge upp det där med tanke på att jag inte förstod någonting.Sen att dialekten var helt fantastisk är en helt annan femma.

Hannah och Esme dök upp någon gång efter 23 och vi tog några drinkar innan vi gick vidare till Alex's bar. Även där fick jag gratis drinkar hela kvällen och jag var på riktigt gott humör. Dom är hur gulliga som helst dom som jobbar där. En av killarna där fyller faktiskt år nu på måndag så jag tänkte att jag skulle ge honom ett födelsedagskort eller något som tack för allt. Vi satt i vilket fall som helt vid ett av borden utomhus och det var förvånandsvärt många som kom fram och pratade. Var en norrman, Sverre, som fastnade vid vårat bord och satt och tjötade hela kvällen. Han följde till och med med när vi gick vidare till Panama Jacks i slutet av kvällen. Att fylla 21 år är tydligen en stor grej så alla var hur gulliga som helst. Jag fick till och med ett födelsedagskort av Hannah när dom dök upp, hur snällt som helst med tanke på att vi aldrig ens träffats innan.

När Alex's stängde gick vi vidare till Panama Jacks och satt och pratade där. Vi träffade ett gäng engelska killar på Ale'xs med så två av dom hände på. Men den ena försvann efter ett tag så till slut va det bara fyra kvar. Jag, Sverre, Hannah och den engelska killen som jag inte kommer ihåg namnet på. När Panama Jacks stängde gick vi och åt. Jag åt en baguette med ost och tomat. Var helt sjukt gott. Sen följde Sverre mig till en Taxi eftersom hans hotell ändå låg åt samma håll som jag skulle. Det var en riktigt rolig kväll.


Rescue me

Ja, jag läntar faktiskt hem. Eller egentligen inte, längtar efter att slippa vara så ensam här. Känner ingen här. Behöver lite mer sällskap än mig själv och ungen. Saknar en viss J med, lite för mkt till och med. Fyller år på måndag med, blir 21. Blir väl att jag går ut och äter själv och sen blir det väl utgång i Magaluf på egen hand. Förhoppningsvis träffar man på nåt roligt folk och göra nåt bra av det hela. Hade jag vart hemma hade folk förmodligen varit upptagna ändå jobbat eller inte velat gå ut eftersom det är måndag.
Har inte gjort mycket de senaste dagarna. Bara varit ute på någon kort promenad eller suttit ute i solen och läst. Inte vart på stranden eller något sånt. Inte haft pengar till det. Måste dock bygga lite på brännan känner jag. Kan ju inte komma tillbaka till Sverige och se ut som ett lik.
Känner mig inte på humör för detta just nu. Får ta tag i det när jag känner mig lite gladare. Jag trodde jag behövde komma iväg för att bli gladare men Malin hade rätt som vanligt. Man kan inte fly ifrån allt hemma för förr eller senare kommer det ikapp en. Jag ville komma bort från Sverige för att jag kände mig ensam, jag vågar inte lita på killar tillräckligt och jag trodde att om jag bara har mycker folk runt omkring mig skulle jag vara glad. Det är jag med. Men de tillfällen jag är ensam här är värre än dom när jag är ensam hemma för här kan jag inte ringa någon och prata. Här är jag fast och kan bara tänka. Och när jag tror mig ha funnit någon här försvinner han efter bara någon eller några veckor. Hemma är dom kvar iallafall. Men hemma hittar jag inte det jag vill ha. Vill hem, jobba, skaffa pengar och sen åka iväg till England. Hälsa på dom jag har träffat och se vad som händer. Upptäcker jag att jag saknar Sverige då med då är det nog meningen att jag ska bo där. Jag vill tillbaka hem nu men samtidigt så kommer killen jag är intresserad av tillbaka hit i oktober och för mig är det anledning nog att stanna. Fast skulle jag åka hem och börja jobba nu skulle jag antagligen ha tillräckligt med pengar för att åka hit på semester i oktober ändå. Vet inte vad jag ska göra, help me.

Händelserik helg

Ännu en vecka har gått och tiden går faktiskt ganska snabbt här. Den här veckan var jag dock ledig både fredag och lördag men jobbade då istället hela söndagen.
Slappade järnet under dagen på fredagen och sen åkte jag med Malin och Jessica in till Magaluf runt 8. Jessica är Malins kompis som är här och hälsar på. I vilket fall som helst lämnade jag dom båda på Baco's där Malin jobbar och rymde iväg för att synda lite grann. Ligger en underbar Pizza Hut bara några minuters promenad där ifrån, hade inte ätit något annat än det så smakade helt fruktansvärt gott. Åt bara en pepperoni slice. Sen gick jag tillbaka till Baco's för klockan 8 på en fredag kväll händer det inte så mycket allt börjar mycket senare. Satt i alla fall kvar där och kollade på showen som började klocka 10. Var någon akrobat grej med folk från Mongoliet.



Var faktiskt riktigt fängslande så kom inte iväg förrän showen var slut runt 12. Då gick jag till City lights och tog en Malibu and Coke. Går alltid dit innan jag får någon annanstans. Sen travade jag vidare till Alex's pub men där hände inte mycket den kvällen så gick en snabbis till Panama Jacks vid 4. Blev uttråkad efter en halvtimme eller något så jag tänkte gå bort till Britannia och ta en taxi därifrån. Det ligger nämare Sol de Mallorca där jag bor och då kostar det helt enkelt inte lika mycket. Passade på att köpa Små popcorn kycklingbitar och en majskolv från KFC. Var helt okej faktiskt. I kön på KFC träffade jag på tre killar som skulle åt samma håll som jag så gick med dom. En av killarna va lite väl klängig och full så pratade med en av hans kompisar istället. Dom andra två gick tillbaka till hotellet så väntade han på en taxi md mig. När vi stod där dök det upp en walesisk kille som inte hittade till sitt hotell och kort efter dök två skottar upp. Saknades bara en irländare så hade cirken varit fullbordad.

På lördagen åkte jag in med Malin och Jessica igen men ingen Pizza Hut den här gången. Satt och kollade på showen även då men den här gpngen var det Beijing acrobats och dom var snäppet bättre men av någon konstig anledning även tråkigare.



Vi träffade på världens sötaste hund med. En äldre tant som Brukar åka runt med Beijing Acrobats hade med sig denna otroligt söta varelse. Jag blev helt kär måste jag erkänna. Var bara några veckor gammal och skulle som mest väga runt 4 kilo när den blev vuxen. Funderar på att smuggla ner i min handväska.


När showen var slut gick jag raka vägen till Alex's bar och satte mig ner för att pimpla endast cola den här gången, jag är ju inte gjord av pengar tyvärr. Kvällen började rätt segt precis som dagen innan. Satt själv på en av sofforna när en kille låtsades kolla på vädret utanför ungefär för att sen råka slå sig ner brevid mig. Han frågade varför jag satt där ensam och jag sa att jag inte lärt känna några här än. Satt och prata lite med honom och sen introducerade han mig för sina fyra kompisar. Pratade med dom alla men sen när killen som först börjat prata med mig verkade fatta att jag bara var där för att träffa nya kompisar rymde han sin väg. Jag brukar vara rätt bra människokännare och jag lyckades även den här gången. Siktade in mig på den av kompisarna som jag tyckte verkade vara trevligast och jag tror jag hade rätt. Han sa inte mycket då men när hans kompisar rusade iväg för att dom hade hittat några tjejer va det han som såg till att jag följde med och inte behövde vara ensam kvar. Men tjejerna dom hittat va på väg in på Alex's bar så vi blev kvar där. När stället stängde bara en halvtimme senare gick killarna hem. Alla utom Ryan, den trevliga killen, han följde istället med mig till Panama Jacks. Vi satte oss ner och tjötade där. Han var irländare men uppvuxen i England så han va i princip den enda i sin familj utan irländsk dialekt. Han bjöd i vilket fall som helst dit mig, till Irland och England för även om han bodde i England nu hade han och hans pappa precis köpt ett hus på Irland precis vid vattnet. Han skulle flytta dit så fort han hade läst klart.
När Panama Jacks stängde två timmar senare följde jag honom till hans hotell eftersom han inte hittade dit från där vi var. Följde med upp på hotellet och vi satte oss på balkongen och fortsatte tjöta. Strax efter trillade en av hans vänner in i rummet brevid så han kom ut på balkongen och pratade han med. Sen blev han trött och gick och la sig. Jag tyckte det lät som en bra idé så tänkte åka och sova jag med eftersom klockan redan va runt halv 8 på morgonen och jag skulle jobba hela söndagen så var bara runt fyra och en halv timme innan jag var tvungen att börja. Istället bäddade vi på balkongen och försökte sova där. Gick inte så bra, hotellet låg mitt i Magaluf så va lastbilar och grejer nedanför. Efter lite drygt en timme gav jag upp. Väckte Ryan, sa hejdå och gick för att leta upp en taxi. Var i säng vid halv tio så var helt död hela söndagen. Tror inte jag gör om det där igen asså. Fast det var riktigt trevligt.

Ryan

Dags för dagens ego bilder med tror jag:

 

RSS 2.0
Test