Best birthday ever

Det är sjukt hur snabbt saker och ting ändras. För mindre än en vecka sen kändes allt hopplöst och jag visste inte vad jag ville. Men saker och ting har äntligen börjat lösa sig. Allt kändes av någon konstig anledning bättre i söndags eftersom jag visste att jag inte skulle behöva vara ensam här så mycket längre till. Två tjejer, Hannah och Esme, båda frpn England kom hit då. Skulle träffa dom på måndagen och dom skulle med och fira min födelsedag. Fyllde ju 21 år i måndags. Jag började dagen med att bara slappa. Gjorde inget speciellt eftersom jag väntade på ett paket från Sverige som min familj hade skickat.Sen bestämde jag mig för att gå en kort promenad och tror du inte att jag när jag precis kommer runt hörnet så ser jag brevbäraren gå uppför trapporna till huset. Får springa dit och det va mitt älskade paket.


Utöver det på sängen så fick jag också en underbar rosa digitalkamera och i ett av kuverten fick jag 50 Euro av min gulliga syster. Blev väldigt glad för allt detta!

När paketet och allt var öppnat så var det dags att göra ordning sig så att jag kunde åka med ner till Magaluf. Hade bara slängt på mig lite kläder för att jag tänkte att jag skulle köpa någon fin klänning när jag kom ner. Letade runt en stund men hittade inget speciellt. Så gick upp mot barerna för jag vet att där finns en affär med fina klänningar. Bara vågat mig in där en gång innan och eftersom han som jobbar där kommenterade mina bröst senast kände jag inte att jag ville gå in där igen. Jag gjorde det ändå och hittade en jätte fin klänning, svart med en rosett.

 Brukar jämt gå till City lights innan jag går någon annanstans och det var även där jag skulle träffa Hannah och Esme. När jag gick in där var det första jag såg två skottar. Dom bjöd mig på en drink när dom hörde att det var min födelsedag och jag fick gratis drinkar av Shannon och Anthony som jobbar där med. Jag måste erkänna att jag inte förstod nästan någonting av det skottarna sa, blev lite besviken faktiskt för dom var ju från Glasgow båda två och jag har ju tänkt hitta min framtida man där. Får nog ge upp det där med tanke på att jag inte förstod någonting.Sen att dialekten var helt fantastisk är en helt annan femma.

Hannah och Esme dök upp någon gång efter 23 och vi tog några drinkar innan vi gick vidare till Alex's bar. Även där fick jag gratis drinkar hela kvällen och jag var på riktigt gott humör. Dom är hur gulliga som helst dom som jobbar där. En av killarna där fyller faktiskt år nu på måndag så jag tänkte att jag skulle ge honom ett födelsedagskort eller något som tack för allt. Vi satt i vilket fall som helt vid ett av borden utomhus och det var förvånandsvärt många som kom fram och pratade. Var en norrman, Sverre, som fastnade vid vårat bord och satt och tjötade hela kvällen. Han följde till och med med när vi gick vidare till Panama Jacks i slutet av kvällen. Att fylla 21 år är tydligen en stor grej så alla var hur gulliga som helst. Jag fick till och med ett födelsedagskort av Hannah när dom dök upp, hur snällt som helst med tanke på att vi aldrig ens träffats innan.

När Alex's stängde gick vi vidare till Panama Jacks och satt och pratade där. Vi träffade ett gäng engelska killar på Ale'xs med så två av dom hände på. Men den ena försvann efter ett tag så till slut va det bara fyra kvar. Jag, Sverre, Hannah och den engelska killen som jag inte kommer ihåg namnet på. När Panama Jacks stängde gick vi och åt. Jag åt en baguette med ost och tomat. Var helt sjukt gott. Sen följde Sverre mig till en Taxi eftersom hans hotell ändå låg åt samma håll som jag skulle. Det var en riktigt rolig kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test