Sjukling

Jag har inte skrivit på ett tag har varken haft ork eller lust till det. Varit sjuk med och är det fortfarande så kan bero på det. Hade något vansinnigt ont i öronen igår inte gråtit så mycket sen jag hade njursten i juni förra året och även om detta gjorde ont var njurstenen tusen gånger värre. Kom iväg till doktorn idag vid halv 12 och det visade sig att jag hade öroninflammation och öven inflammation i halsen. Inte nog med det hostar jag hela tiden och kan knappt andas för denna jävla förkylningen. Verkar som jag får allt på en gång här. Fått höra från somliga håll att det antagligen är det annorlunda klimatet här nere som gör det. Hur som helst har jag fått massa mediciner, dom gick på 33 Euro tillsammans. Så jag kommer under en veckas tid knapra 5 piller per dag, mums.



Jag som hade värsta planerna på att gå ut massa denna veckan eftersom jag för första gången här hade hittat några tjejer att gå ut med. Men dom åker hem nu på lördag så då är det bara alla killgäng från facebook kvar. Dom kommer hit i omgångar och addar i omgångar. Så jag kommer nog inte behöva gå ut själv men hade som sagt vart roligare med lite tjejer som omväxling.
Nu börjar jag bli sådär seg igen och det är dags att börja knapra på alla dom där pillrena men nästa gån ska det inte ta så lång tid innan jag uppbådar kraft nog att tvinga fingrarna fram över tangententbordet.

On my own again

Nu har alla som man lärt känna här åkt hem, även Justine. Hon åkte hem idag eftersom hon inte lyckats hitta något boende här. Hon var väl ute lite i sista minuten kanske men det känns inge vidare att börja om på nytt. Men det är väl det som är grejen med Magaluf, alla stannar ju bara här några veckor, eller dom flesta i alla fall. Gäller bara att hitta dom som stannar här. Saknar dom jag träffat som har åkt bara. Terry, Colin, Slim och Jonny. Justine nämde jag inte ens där eftersom det liksom var själklart. Vi har kännt varann i två veckor, jag och Justine, och vi har redan hunnit bråka ett antal gånger. Allt har bara varit på henne villkor. Hon vill inte gå ut och då lämnar hon mig ensam i Magaluf med killar jag knappt känner. Bara för att hon ska få stanna på Banana Joe's istället för att följa med in till Magaluf. Hon gillar en av killarna som jobbar där. Inte för att det var något mellan dom eller nåt, men det var tydligen värt att riskera mitt liv i Magaluf. Inte bara en gång hon har gjort så. Hon vet att jag inte gillar det där stället och eftersom hon hade både Sophie och Kelly där sket hon hellre i mig för att stanna med dom, även om hon konstant snacka skit bakom ryggen på dom. Vet att jag låter lite bitter. Men vi hade sagt att vi skulle hålla lite koll på varann men allt hon gör är skita det jag vill och bara göra som hon vill hela tiden. Jag har stannat på Banana Joe's med henne flera gånger för att hon velat det, ändå kunde hon inte följa med mig in till Magaluf och dom ställena jag ville till en enda gång. Så jag tror jag måste hitta lite fler folk här. Kommer seriöst få spasmer annars. Hon är inte bara illa även om det låter så. Hon har sina goda sidor och jag gillar henne faktiskt, för det mesta.

Jonny och Gavin

Saknar killen till vänster lite grann. Vi gick på promenad längs stranden i soluppgången efter en runda på olika pubar. Mysigt värre. Men som jag sa, alla är tillbaka i England. Det betyder att jag efter jag har varit här måste åka till Northampton, Bolton, Liverpool och Huddersfield. Ja, jag måste ju hälsa på Jim med :D Honom har jag inte sett sen December. Så det måste det bli ändring på. Nu däremot borde jag sova. Måste ju hinna ligga lite vid poolen innan jag ska ut och kolla på fotbollen. Tog ju med mig min fina Sverige flagga. Känns lite som fotbolls-VM all over. Hela grejen med att vara fast i det landen vi spelar mot. Va pinsamt nog att smyga ut från den tyska puben under VM så det blir nog inte mycket roligare nu. Om vi inte vinner då såklart. Men tråkigt nog har jag fått höra från alldeles för många håll att vårat lag är för gamla. Mestadels Engelsmän som sagt det dock och med tanke på att dom inte ens kvalificerade sig för EM så är det inget att lyssna på. Övning ger färdighet! Godnatt alla.

Stupidity

Jag vet att jag är sämst i världen på att skriva för tillfället men det händer så mycket hela tiden. Vill man har minsta koll får man nästan kolla in bilderna antingen på min facebook eller på bilddagboken. Där lägger jag in alla bilder som tas. Här skriver jag ju bara lite då och då. Har haft fullt upp. Vart ute varje kväll i en vecka nästa. Bara haft en dags vila eftersom jag har vart sjuk hela veckan. Dum som man är har man gått ut ändå. Och riktigt kul har man haft. Träffat ett gäng killar som e på svensexa från Bolton. Riktigt roliga grabbar faktiskt.



Träffade dom för första gången i förrgår och igår va vi ute alla tsm för första gången. Först va d såklart Banana Joe's, som vanligt. Men sen var det Magaluf, var på massa olika ställen, bland annat en riktigt bra indie bar. Bra musik.
 
     

Gav och Justine, Gav är killen som ska gifta sig. Bilden brevid är på Jonathan, riktigt trevlig kille och fint rött hår ;) Han har skottska förfäder och han äger en kilt. Ser man så bra det kan bli, haha. Ska ut idag igen och träffa alla är det tänkt. Måste bara fixa mig lite. Höll på att får spasmer på Aydin idag så ligger lite på efterkälken. Han är en riktigt bra kille ändå kan han göra mig helt vansinnigt arg. Aja, nog om det. Nu är det dags för alla att åka till Mallorca, checka in på något trevligt hotell och hälsa på mig. Jag har bara omgett mig med engelsmän och skottar hela tiden så skulle va lite trevligt att inte glömma bort svenskan ;) haha

Foam Party

Hade min lediga dag igår, så jag och Justine var och shoppade en helt ny outfit till mig. Blev riktigt bra men det berodde mer på henne än mig. Hon har jobbat med kläder i 6 år och vart manager för två olika klädbutiker. Jag var inställd på att ha på mig mina nya kläder men vi bestämde oss för att spöka ut oss lite. Vi hade vår egen lilla Hawaiian night. Med såna där kransar runt nacken och korta hawaii shorts. Vi gick först till Banana Joe's igen och tog några drinkar med Justine's pappa och tre killar som han brukar hänga med på hotellet. Sen ville jag och Justine till BCM som är en stor nattklubb i Magaluf, vi hade läst att det skulle vara skumparty den kvällen/natten. Vi tog taxi med dom tre killarna in till Magaluf och hamnade först på Chaplin's.




 

Jag skulle lära mig att svepa drinkar så som engelsmännen gör. Jag tror inte det är mitt kall i livet. Jag klarar det bara inte. Så det slutade med att jag var den enda nyktra av oss alla. Killarna bjld på drinkar men jag stod och pimplade cola istället. Stället va rätt tråkigt så jag och Justine masade oss vidare och försökte ta oss till BCM. Vi hittade först inte ingången, fattade inte riktigt att det låg på den andra sidan av byggnaden. När vi väl kom in blev vi redigt besvikna, inget skum?! Justine högg tag i närmsta kille och frågade var skummet var. Det visade sig att det inte började förrän klockan 3.


När fixat drinkar och stod och minglade lite så såg vi plötsligt massa kiltar, wiiiee tänkte jag. Vi började prata med en av gubbarna i gänget, han ingjöd mig iallafall att komma till Glasgow och gifta mig med honom, hehe. Roliga är dom allt, och dialekten sen. Vi höll ihop med det gänget resten av natten sen och bara så ni vet är det sant att skottar inte har något under kilten, haha. Nää, dansade hela natten i skummet och man blev helt pisseblöt. Stackars Justine är bara 1.50 eller något så hon i princip drunknade. Killarna var tvugna att lyfta upp henne på sina axlar så att hon skulle kunna andas. Värsta var att få skummet i ögona, aldrig mer mascara på ett foam party! Vi stannade där till lite efter 5 även efter skottarna hade stuckit. Men det kom fram en kille till Justine och började tafsa så vi var tvugna att rymma så fort vi kunde. Där ute träffade vi på dom igen så vi gick för att äta. Dom hade kommit till BCM innan 12 så dom fick med sig handdukar när dom gick därifrån, vi däremot i bara linnen och korta shorts höll på att frysa ihjäl. Gentlemän som dom var gav dom oss sina handukar. När vi hade ätit följde vi med till deras hotell där en av killarna skulle hämta fler handdukar eftersom Justine fått för sig att vi allihop skulle bada, i ösregn. Sagt och gjort. Va svinigt kallt på land och faktiskt aningens varmare i vattnen.



Efter vi hade njutit av det otroooligt varma vattnet sa vi hejdå till skotten och bestämde oss för att gå ändå bort till slutet av palmanova, till Panama hotel. Vi trillade in på hotellet strax efter 7 någon gång, helt pisseblöta och med mascara ända ner till knävecken.


RSS 2.0
Test